The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce

The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer nového historického thrilleru s Drákulou láká na hororové unikání krvelačnému monstru.

Aktuálně do našich kin vstoupil Renfield, nové komediální zpracování Drákuly. Pokud byste raději se světoznámým upírem dostali nějaký ponuřejší příběh, počkejte si na The Last Voyage of the Demeter (Poslední plavba lodi Demeter). Ta aktuálně zveřejnila první trailer a rozhodně je co vyhlížet.

Snímek je zasazený do 19. století, tak kam jej původně situoval Bram Stoker, autor románové předlohy. Snímek se zaměřil na část příběhu, jež se odehrává na lodi Demeter, tedy při převozu krvelačného upíra z pevninské Evropy do Anglie. V traileru je film prezentovaný jako hororový survival thriller, kde osazenstvo lodi čelí nebezpečnému monstru. Na první pohled The Last Voyage of the Demeter dost připomíná Scottova Vetřelce - Monstrum útočí ze stínů, nejprve napadne zvířata, dost času se pohybujeme ve stísněných prostorách podpalubí, Drákula dokáže lézt po stěnách a nechybí klasický záběr na tekutinu skapávající na hlavu prozatím nic netušící příští oběti.

Snímek vychází z kapitoly Kapitánův deník Stokerova románu a líčí děsivý příběh obchodní lodi Demeter, která je najatá k tomu, aby z Karpat do Londýna převezla padesát neoznačených dřevěných beden. Posádku postihne prokletý osud, když se pokouší přežít námořní plavbu. Každou noc námořníky pronásleduje nemilosrdná bytost, která je spolu s nimi na palubě. Když loď konečně dopluje do Anglie, je to už pouze zuhelnatělý vrak a po posádce není ani vidu ani slechu.

V hlavních rolích vystupují: Corey Hawkins (In the Heights, Straight Outta Compton) jako doktor Clemens, jenž se k posádce připojí. Aisling Franciosi (Hra o trůny, The Nightingale) jako bezděčná černá pasažérka. Liam Cunningham (Hra o trůny, Clash of the Titans) jako kapitán lodi. A David Dastmalchian (Duna, the Ant-Man) jako první důstojník. V dalších rolích vystupují Jon Jon Briones (Ratchedová, American Horror Story), Stefan Kapicic (Deadpool, Volejte Saulovi), Nikolai Nikolaeff (Stranger Things, Bruised) a Javier Botet (To, Mama).

Režisérem snímku je André Øvredal (Tajemství smrti slečny Neznámé, Lovec trolů), scnář napsali Bragi F. Schut (Úniková hra, Samaritán), Stefan Ruzowitzky (Ďáblova dílna) a Zak Olkewicz (Bullet Train). V česká premiéra zatím nebyla oznámena, v zámoří bude snímek uvedený 11. srpna. Dole pod trailerem si prohlédněte dosud zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 6

The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu The Last Voyage of the Demeter: Plavba s upírem silně připomíná Vetřelce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest