Renfield: Nové video rozebírá komplexní Drákulův kostým

Renfield: Nové video rozebírá komplexní Drákulův kostým | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Ve druhém novém videu se Nicolas Cage a Nicholas Hoult rozplývají jeden nad druhým.

Už od zítřka je v některých našich kinech k vidění upírská komedie Renfield. Ta od recenzentů dostává solidní hodnocení (průměrná známka zatím 7,8 z 10), kdy kritici vesměs hovoří o krvavé jednohubce, která svých devadesát minut plní humorem ve stylu oldschoolových grotesek, krví a ujetým Nicolasem Cagem v roli Drákuly. Jestli stále váháte, zda je to film pro vás, můžete zkusit dvě nejnovější videa.

Jedno se soustředí na Cageův drákulovský kostým. Nic pod vrstvou make-up trávil i 14 hodin denně, protože mu jednoduše bylo příjemné se do postavy takhle důkladně převtělit. Podle informací magazínu Variety líčení trvalo až tři a půl hodiny, pokud byl zrovna Drákula ve značném stádiu rozkladu. Pakliže byl Drákula v dané části snímku zdravý (nakrmený), stihlo se líčení asi za tři čtvrtě hodinky. Velkou péči dostaly zuby, kdy štáb chtěl, aby ikonické špičáky působily přesvědčivě, ale zároveň se v nich Cageovi dobře hrálo. Řešením bylo využití 3D tiskárny. Štáb naskenoval Cageovu dutinu ústní, podle ní vymodeloval plejádu nasazovacích zubů a ty podle potřeby tiskly přímo za pochodu. Šlo je vyrábět maximálně tenké, aby nepřekážely, a pokud se kvůli tomu zlomily, zkrátka se rychle vytiskly nové.

Ve druhém nově zveřejněném videu potom můžete vidět představitele hlavních rolí, Cage a Nicholase Houlta v úloze jeho věrného sluhy Renfielda, jak se vzájemně chválí za svůj talent a profesionalitu.

Snímek zasazený do současnosti pojednává o tom, jak Drákulův poskok Renfield najde po staletích ponižování nový smysl života, když se zamiluje do Rebeccy. Krvavá komedie detailně vykreslí Renfieldův životní úděl a zaměří se na jeho hledání cesty z područí svého nemrtvého pána. V hlavních rolích vystupují Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez nebo Shohreh Aghdashloo. Režíruje Chris McKay, scénář napsali Ryan Ridley a Robert Kirkman. Datum české kino premiéry je stanoveno na 13. dubna.

Foto: Universal

Zdroje: Universal, Variety

Galerie: 4

Renfield: Nové video rozebírá komplexní Drákulův kostým | Fandíme filmu Renfield: Nové video rozebírá komplexní Drákulův kostým | Fandíme filmu Renfield: Nové video rozebírá komplexní Drákulův kostým | Fandíme filmu Renfield: Nové video rozebírá komplexní Drákulův kostým | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest