Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer

Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Horor, komedie, superhrdinský film a studie toxických vztahů v pekelně (transylvánsky) zábavném balíčku.

Léta letoucí je známo, že se Nicolas Cage rád předvádí. Že ho vysloveně baví, když se může ponořit do vyšinutých charakterů. Více než rok víme, že jednou takovou nevšední postavičkou bude i samotný Drákula ve filmu Renfield. Teď je tu první trailer, díky němuž si můžeme udělat podrobný obrázek o tom, jaký druh svérázu pro nás má Renfield nachystaný.

Musí se nechat, že ať už se snímek povedl nebo nepovedl, rozhodně nepůjde o tuctovou záležitost, kde se filmaři nepokusili o něco specifického. Titulární protagonista je v prekérní pozici. Je sluhou samotného Drákuly. To jej nutí svému pánovi shánět nevinné oběti. Rád by se tomu vyhnul, ale transylvánský hrabě je mocný, jde z něj strach. Schovat se mu jde jen obtížně, protože dokáže na dálku vstoupit do vaší mysli. A aby těch komplikací nebylo málo, Drákula propůčuje Renfieldovi k jeho službě nadlidské síly, s nimiž se dá vykonat mnoho dobrého.

Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Veliká, Warm Bodies) je v ústřední roli patřičně zničený a rozpolcený. Renfield už je na tom tak bídně, že neváhá vyzkoušet skupinovou terapii určenou lidem lapeným v toxických vztazích. Jak v rámci terapeutického kroužku, tak mimo něj, vystupuje řada zábavných vedlejších figurek, v čele s policistkou ztvárněnou Awkwafinou. A vše korunuje Cage, který v roli vyšinutého staletého hraběte přehrává, jak se sluší a patří. Ačkoliv je snímek hraný, svou manickou energií vzdáleně připomíná Lego Batmana, jehož režisér Chris McKay uvedl před šesti lety. Tohle by zkrátka mohla být v dubnu lahůdka.

Dole pod trailerem najdete zveřejněné obrázky.

Snímek zasazený do současnosti pojednává o tom, jak Drákulův poskok Renfield najde po staletích ponižování nový smysl života, když se zamiluje do Rebeccy. Krvavá komedie detailně vykreslí Renfieldův životní úděl a zaměří se na jeho hledání cesty z područí svého nemrtvého pána. V hlavních rolích vystupují Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez nebo Shohreh Aghdashloo. Režíruje Chris McKay, scénář napsali Ryan Ridley a Robert Kirkman. Datum české kino premiéry je stanoveno na 13. dubna.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 8

Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu Renfield: Nicolas Cage si užívá roli vyšinutého Drákuly – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest