Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru

Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu
Open Road Films
Zobrazit dalších 6 obrázků
Gerard Butler likviduje tálibánce a snaží se nezklamat svého parťáka.

Prakticky v totožné době usilují o diváckou přízeň dva snímky, kde je hrdinou americký bojovník, který se spolu s místním parťákem pokouší prostřílet napříč Afghánistánem. Lehčí to bude mít zřejmě film s Jakem Gyllenhaalem, The Covenant, jednoduše proto, že jde do kin první. Snímek Kandahar s Gerardem Butlerem dorazí teprve 26. května, takže produkce musí doufat, že se najde dost lidí, co to samé budou chtít vidět dvakrát.

I když to samé...jisté odlišnosti by se možná našly. Gyllenhaalův film se zdánlivě víc soustředí na hrdinův niterný prožitek, Butlerův na špínu zpravodajských služeb a váleční jako takového. Nově zveřejněný trailer je napěchovaný hutnou střelbou, kdy libovolná nepřátelská technika není dost velká na to, aby se jí Gerard bál s téměř holým zadkem postavit. Na oznámení české premiéry stále čekáme.

Hlavní postavou je Tom Harris, utajený agent CIA, který v Afghánistánu uvízl hluboko v nepřátelském území. Spolu se svým afghánským tlumočníkem si musí probojovat cestu do Kandaharu, kde je mohou vyzvednout Tomovi lidé. Celou dobu se je přitom pronásledují elitní jednotky pověřené jejich likvidací. Harrise hraje Gerard Butler (Pád Bílého domu, 300). Snímek režíruje Ric Roman Waughn, který už s Butlerem natočil Pád anděla a Greenland: Poslední úkryt. Scénář napsal Mitchell LaFortune na základě vlastní zkušeností armádního rozvědčíka v době Snowdenových úniků. V dalších rolích vystupují Nina Toussaint-White a Bahador Foladi.

Podklady a foto: Open Road Pictures

Galerie: 7

Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu Kandahar: Drsná cesta napříč Afghánistánem v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest