Damaged: Samuel L. Jackson v novém thrilleru honí sériového vraha

Damaged: Samuel L. Jackson v novém thrilleru honí sériového vraha | Fandíme filmu
Miramax Films
Zobrazit další 1 obrázek
Vincet Cassel si znovu vychutná roli padoucha.

Samuel L. Jackson nedávno oslavil 74. narozeniny, to jej však v představování nejrůznějších drsňáků nijak nezpomaluje. V chystaném snímku Damaged (zhruba „Narušený“) hraje detektivka, který vyšetřuje sériového vraha.

V akčním thrilleru Jackson představuje policejního detektiva z Chicaga, kterého vyšetřování zavede do Skotska. Na severu Británie začne zločiny páchat sériový vrah, jehož postupy se shodují s těmi, kterých se držel zabiják v pět let starém případu. Jednou z obětí tehdy byla i detektivova partnerka.

Jacksona není třeba představovat, znáte jej z filmů Quentina Tarantina či marvelovek. Zabijáka představuje Vincent Cassel, francouzský herec známý z Bournea, Purpurových řek, Zvráceného, Východních příslibů, Veřejného nepřítele č.1, Černé labuti nebo seriálového Westworldu. Momentálně vystupuje v seriálové novince Spojka.

V dalších rolích vystupují Kate Dickie (Hra o trůny, Čarodějnice), Gianni Capaldi (A Day to Die) a John Hannah (Mumie). Snímek režíruje zkušený seriálový filmař Terry McDonagh, který spolupracoval na seriálech jako Volejte Saulovi, Perníkový táta či Na mušce. Natáčení snímku ve Skotsku už začalo, dole v galerii můžete vidět první foto s Dickie a Capaldim, kterří zjevně představují lokální policisty.

Titulní foto je ilustrační, Samuel L. Jakcson v Pulp Fiction

Zdroje: Gianni Capaldi, Deadline

Galerie: 2

Damaged: Samuel L. Jackson v novém thrilleru honí sériového vraha | Fandíme filmu Damaged: Samuel L. Jackson v novém thrilleru honí sériového vraha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest