Justin Lin upsal duši Universalu

Justin Lin upsal duši Universalu | Fandíme filmu
Jeho Rychlá a zběsilá pětka vydělala studiu 600 milionů, takže hned tak nikam nepůjde.

Rychlá a zběsilá pětka je nejúspěšnějším filmem Universalu od tři roky starého Mamma Mia! Od té doby studio střídalo méně výrazné úspěchy s propadáky. Takže není divu, že když mu Justin Lin hodí na stůl 607 milionů dolarů, nechce ho Universal za žádnou cenu pustit z ruky. Proto s ním podepsal smlouvu na další dva filmy. Jedním z nich bude stoprocentně Rychle a zběsile 6 a jak už víme, Justin má stále zájem o pátého Terminátora. Jenže práva na něj vlastní společnost Annapurna a není jisté, zda se distributorem stanene právě Universal a vlastně ani jestli ho Justin nakonec opravdu natočí.

Lin má ale dvě další želízka v ohni. Mohl by natočit dobrodružnou akční špionáž The Leading Man, která by s největší pravděpodobností vycházela ze stejnojmenného komiksu. Předloha pojednává o hollywoodské superstar Nicku Walkerovi, který žije dvojím životem. Přes den balí kolegyně a plní stránky bulváru, zatímco v noci pracuje jako nejlepší superšpion na světě. Zápletka působí poněkud kýčovitě, ale kdo ví, třeba by z toho mohlo být něco ve stylu Pána a paní Smihových.

Druhá látka, která Lina přitahuje, je podstatně vážnějšího a zajímavějšího rázu. Jde o příběh 442. pěšího pluku armády Spojených států, ve kterém během druhé světové války sloužili pouze Američané japonského původu. Pluk je dodnes jednotkou s největším množstvím medailových vyznamenání v americké historii. Uvidíme, čeho se Justin Lin po dokončení Rychle a zběsile 6 chopí doopravdy, vy zatím můžete psát do diskuse, který film by nejvíc lákal vás. Válečné drama? Odlehčená špionáž Leading Man? Anebo se má Justin šlápnout na plyn a dodat nám Terminátora?



Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest