We Hunt Giants: Lovci mamutů loví...dinosaura

We Hunt Giants: Lovci mamutů loví...dinosaura | Fandíme filmu
Paar Productions AB
Zobrazit další 1 obrázek
V novém akčním filmu se pralidé v zasněžených pláních střetávají s Tyranosaurem.

Líbili se vám letos před prázdninami v Jurském světě 3 dinosauři na sněhu? Tak dostanete nášup. Obdobného výjevu se diváci dočkají ve filmu We Hunt Giants (Lovíme obry). Hned na úvod se sluší říct, že ve skutečnosti lidi nikdy dinosaury nepotkali. Dělí je od sebe hezkých pár desítek milionů let. We Hunt Giants o sobě na první pohled netvrdí, že by šlo o nějakou sci-fi, kde se cestuje v čase, nebo dinosauři upadají do hibernace. Autoři se prostě rozhodli, že chtějí tyhle dva druhy proti sobě postavit. Někdy v pravěkém období. A aby to nebylo málo matoucí, tak font v upoutávce připomíná runy a i jednotliví lidé v ukázce působí celkem seversky.

Nicméně když si uděláme odstup od nudných faktů, nezní koncept špatně. Souboj jeskynních lidí s dinosaury může být výrazně jinou podívanou, než když se nerovný boj snaží přežít moderní lidé, se všemi svými technologiemi. A co je možná nejpřekvapivější, triky v ukázce na první pohled nevypadají tak hrozně, jak jsem u filmů podobného kalibru zvyklí. Že by se na domácí video neblížil vyložený odpad, ale poctivé béčko?

Synopse praví: V časech, kdy jeskynní lidé a dinosauři sdíleli svět, trýzní sousední kmeny lidožravý tyranosaurus, který jej loví, jednoho člena po druhém. Šamanský kmen zajme celou sousední vesnici, včetně ženy Rougua. Šamanský kmen se domnívá, že pokud obětuje Rouguovu krásnou ženu, šelmu tím uklidní. Rouguovi v tu chvíli dochází, že svou vesnici zachrání jedině tehdy, jestliže svede to, co ještě nikdo před ním – pokud uloví obra.

Snímek napsal a zrežíroval Titus Paar, v hlavních rolích vystupují Magnus Samuelsson, Andreas Rylander a Urban Bergsten. Natáčení ještě probíhá a film má být uvedený závěrem příštího roku.

Podklady a foto: Paar Productions AB

Galerie: 2

We Hunt Giants: Lovci mamutů loví...dinosaura | Fandíme filmu We Hunt Giants: Lovci mamutů loví...dinosaura | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest