Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
U příležitosti Super Bowlu vychází další krátká upoutávka pro magické fantasy dobrodružství

Pokračujeme v ochutnávání upoutávek, která si filmová studia připravila pro nedělní Super Bowl, ale zveřejnila je na internetu s předstihem, aby se v neděli o diváckou pozornost nemusela přetahovat s velkou konkurencí. Šanci předvést se dostává také Dungeons & Dragons: Čest zlodějů.

Upoutávka je hodně rychlá, stíhá do diváků hustit prakticky jen akční a trikové momenty. Což je trochu škoda, protože starší a delší upoutávky předvedly, že je snímek nejsilnější v komediálních, konverzačních a charakterních momentech. Tak snad se podaří diváky nalákat i skrz akci, protože tahle družina dobrodruhů zatím působí extrémně sympaticky a byla by škoda, kdyby unikla širší pozornosti.

Dole v galerii si můžete prohlédnout novou sadu plakátů s jednotlivými postavami.

Oficiální synopse říká: Okouzlující zloděj a družina nesourodých dobrodruhů se pokusí ukořistit nedostižnou ztracenou relikvii, avšak když se připletou do cesty nesprávným lidem, všechno se nebezpečně pokazí. Režírují John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, v hlavních rolích vystupují Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Rege-Jean Page, Hugh Grant, Sophia Lillis, Daisy Head a Chloe Coleman. Datum české premiéry je stanovené na 6. dubna 2023.

Dungeons & Dragons je společenská hra na hrdiny, která se hraje už od roku 1974 a inspirovala řadu napodobitelů, včetně českého Dračího doupěte. Při hře zúčastnění zažívají dobrodružné výpravy ve fiktivních světech plných magie, mečů a nejrůznějších smyšlených ras a bájných tvorů. Pro D&D vznikla celá škála důkladně promyšlených světů (Dragonlance, Forgotten Realms, Planescape a další) se spletitou historií, ve kterých se odehrávají celé románové série nebo počítačové hry. Svou provázaností takové světy lze srovnávat s komiksovými univerzy nebo předalekou Galaxií Hvězdných válek.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 8

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů – Nový teaser sází na akci a triky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest