65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe

65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Adam Driver v nejnovější upoutávce havaruje na Zemi obývané jurskými ještěry.

O přípravách akční sci-fi 65 víme už asi dva a půl roku, ale snímek nepatří mezi ty, o nichž by se dlouhodobě hovořilo a rozebíral se každý detail. Pak zafungovalo pořekadlo „sejde z očí, sejde z mysli, takže když se v prosinci objevil první trailer, působil jako blesk z čistého nebe. V dnešním Hollywoodu totiž není tak docela běžné, aby se tři měsíce před premiérou zčistajasna vynořil film, o kterém jste dosud nic nevěděli, ačkoliv vypadá takhle peckově.

Nová upoutávka ten dojem přitom jen prohlubuje. Premisa je přitom ďábelsky jednoduchá: Hlavní hrdina v podání Adama Drivera ztroskotá v neobydlené krajině a musí se přes nebezpečnou zónu dostat k záchrannému modulu. Postupně se ale na hrubou kostru nabalují další detaily, které tvoří dohromady lákavý celek: Aby byl příběh správně emocionálně vypjatý, chrání hrdina při své cestě krom sebe také vystrašenou dívenku. Vesmírná loď pochází z budoucnosti, takže do vyprávění promluví řada futuristických zbraní a pomůcek. Hrdina se nějak propadl v čase zpátky do minulosti, takže místem havárie je prehistorická Země. A nebezpečí představují samotní dinosauři!

I nejnovější trailer 65 vykresluje jako extrémně napínavou podívanou, která snad nebude sklouzávat k béčkovým prohřeškům, ale bude se snažit celé dobrodružství vykreslit maximálně uvěřitelně, jako by skutečný člověk opravdu uvázl v této neskutečné situaci. Snad film očekávání dokáže naplnit, v českých kinech se dočkáme už 16. března. Dole v galerii si prohlédněte nejnovější plakát a fotky.

Snímek je známý také pod názvek 65: The End Is Only the Beginning (65: Konec je jen začátek). Pilot Mills (Adam Driver) v něm havaruje na neznámé planetě. Rychle zjišťuje, že je na Zemi před 65 miliony let. Jediným dalším přeživším je mladá Koa (Ariana Greenblatt). Dvojice má jednu jedinou šanci na záchranu. Pokud chce uspět, musí přejít přes neznámou krajinu osídlenou řadou nebezpečných prehistorických tvorů. V další roli vystupuje Chloe Coleman. Film napsali a zrežírovali Scott Beck a Bryan Woods. Produkuje Sam Raimi. Datum české premiéry je v kinech stanoveno na 9. března 2023.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 5

65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe | Fandíme filmu 65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe | Fandíme filmu 65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe | Fandíme filmu 65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe | Fandíme filmu 65: Sci-fi souboj s dinosaury vypadá v trailerech lépe a lépe | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest