Jurský svět: Nadvláda – Vznikla o 14 minut delší verze

Jurský svět: Nadvláda – Vznikla o 14 minut delší verze | Fandíme filmu
Universal Pictures
Alternativní úvod filmu, více hrdinů i dinosaurů, to všechno nabízí prodloužený sestřih Jurského světa 3.

V kinech možná byl Jurský svět: Nadvláda o kus méně úspěšný než předchozí dva díly série, nicméně se pokouší dohnat co se dá na domácím videu. Už od půlky července byl na některých trzích snímek dostupný online. Postupně se šíří do dalších zemí a na disky DVD a Blu-ray. Ještě zajímavější nicméně pro fanoušky bude, že vznikl také rozšířený sestřih.

Rozšířený sestřih je oproti verzi uváděné v kinech o 14 minut delší. Podle oficiální tiskové zprávy v prodloužené diváci najdou alternativní začátek, víc dinosauří akce a další momenty s lidskými postavami. Můžeme spekulovat, že onen alternativní úvod je ten, který byl některým divákům promítaný ještě před tím, než pandemie premiéru filmu odsunula. Tehdy se předpokládalo, že úvod filmu se bude odehrávat v pradávné historii, kdy Zemi vládli dinosauři. Video kdysi bylo vypuštěno na internet a ukazovalo, jak se mezi sebou porvali dva velcí ještěři.

Dále bonusová výbava domácího vybavení fanouškům nabídne krátký film Battle at Big Rock, který už jsme také v minulosti mohli vidět. Krátký film se odehrává rok před událostmi Nadvlády a natočil jej přímo režisér Colin Trevorrow. Zbytek bonusové výbavy plní tradiční dokumentíky o výrobě triků, kulis, natáčení některých konkrétních scén adp.

Ve Spojených státech rozšířená verze vychází 16. srpna, ale v jiných zemích se termín liší. Zprávy o oficiálním vydání v Česku nebo na Slovensku zatím nemáme.

Podklady a foto: Universal Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest