Zveřejněná policejní zpráva odhalila podrobnosti nehody Jeremyho Rennera

Zveřejněná policejní zpráva odhalila podrobnosti nehody Jeremyho Rennera | Fandíme filmu
Jeremy Renner
Snaha o záchranu synovce ohrozila samotného zachránce.

Jeremy Renner na přelomu roku utrpěl vážná zranění při střetu s rolbou. Už víme, že je doma z nemocnice a prochází rekonvalescencí. A téměř od začátku jsme znali hrubé obrysy nehody. Teď zpravodajská CNN získala zprávu, kterou k vyšetřování sepsal nevadský úřad šerifa.

Jak už víme, 1. ledna trávil Renner s rodinou den ve svém venkovském domě v okresu Washoe nedaleko jezera Tahoe. Napadlo hodně sněhu a Jeremyho synovec zapadl s autem na příjezdové cestě. Herec se jej vypravil se svojí rolbou vyprostit. Odtáhl auto z příjezdové cesty na silnici a v tu chvíli nejprve rolba začala klouzat bokem a následně se valit dolů z kopce. Renner vyskočil z vozidla, avšak v tu chvíli si všiml, že se rolba valí přímo na jeho synovce. Měl strach, že by vozidlo mohlo synovce zasáhnout, proto se rozhodl, že se pokusí rolbu zastavit nebo odklonit.

Aby se dostal do kabiny, musel vyšplhat po rozjetých pásech, ale pás jej okamžitě strhl, herec se dostal pod něj a váha vozidla se přes něj převalila. To mu rozdrtilo značnou část torsa a pravá polovina hrudníku se mu zbortila. Měl potíže s dýcháním a ztratil hodně krve. Spolu se synovcem (kterému se nic nestalo) a dalšími lidmi čekal na záchranáře a letecké přenesení do nemocnice. Při nehodě si Jeremy zlomil třicet kostí. Strávil dva týdny na jednotce intenzivní péče a prodělal minimálně dvě operace.

Vyšetřování ukázalo, že Renner nebyl při nehodě pod vlivem alkoholu ani jiných omamných látek. Když Jeremy poprvé vyskočil z vozidla, nebyla zatažená ruční brzda. Vyšetřovatelé se domnívají, že kdyby ruční brzda zatažená byla, vozidlo by se zastavilo. Kontrolka ruční brzdy v kabině nicméně nefungovala a na nehodu mohly mít vliv další mechanické problémy, které inspektoři blíže nespecifikovali.

Foto: Jeremy Renner v době, kdy byl ještě v nemocnici

Zdroj: CNN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest