Krotitelé duchů se vypraví do Evropy

Krotitelé duchů se vypraví do Evropy | Fandíme filmu
Sony Pictures
I když zřejmě jinak, než bychom si představovali. Vrátí se původní herci?

Datum premiéry pro další Krotitele duchů je oznámeno na letošní prosinec, není tedy divu, že se natáčení blíží. Z několika různých zdrojů je aktuálně patrné, že se bude natáčet v Británii. Tvrdí to bulvární deník The Sun, o natáčení v Londýně píše Production List (filmařská vývěska dostupných zakázek) a z Londýna sdílejí na svých sociálních sítích fotky také členové produkce.

„Vlastenec“ by skoro chtěl zajásat, že se Krotitelé podívají od Evropy, ale to se zřejmě nestane. Pracovní název snímku zní Firehouse (Požární zbrojnice), což nasvědčuje tomu, že se děj vrátí do New Yorku, kde se odehrávaly první dva díly série, v nichž Krotitelé operovali právě z požární zbrojnice. Určitá část filmu se téměř jistě odehrává v interiérech, takže tam vůbec nehraje roli, kde točíte. A není vůbec neobvyklé, když pro potřeby filmařů vyrostou celé bloky budov. Někdy to může být levnější, než uzavření několika městských ulic, ale především máte nad lokací kompletní kontrolu a můžete bez obav točit nebezpečné akční scény, případně okolní budovy demolovat.

Deník The Sun také tvrdí, že se mají vrátit všichni přeživší Krotitelé ze starších filmů. U The Sun nikdy není zřejmé, zda opravdu má nějaký zákulisní zdroj, nebo si bohapustě vymýšlí. Je pravdou, že v závěru minulého filmu se Bill Murray, Ernie Hudson a Dan Ackroyd objevili. A pakliže se přesouváme do jejich newyorského bydliště, logické důvody pro další návrat jen narůstají. Tak uvidíme, jak to s původní partou nakonec dopadne.

Hrdiny nově nastartované série jsou primárně Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd a Carrie Coon, kteří se poprvé ukázali v předchozím díle Krotitelé duchů: Odkaz. Režíruje Gil Kenan, produkuje Jason Reitman. Datum premiéry je stanoveno na 21. prosince 2023.

Titulní foto je ilustrační: Krotitelé duchů: Odkaz

Zdroje: Production List, Jason Reitman, Eric Steelberg, The Sun

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest