Toxický mstitel: Kultovní béčko dostane remake. A se štědrým rozpočtem

Toxický mstitel: Kultovní béčko dostane remake. A se štědrým rozpočtem | Fandíme filmu
Troma Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Zohavený hrdina se vrátí.

Nezávislý film Toxický mstitel z roku 1984 patří ke klasikám. Tedy klasikám, pokud máte rádi správně "ujeté" béčkové filmy. Tahle roztomilá zvrácenost sice netrhala rekordy, pokud jde o tržby, ale vybudovala si oddanou fanouškovskou základnu. A tak vzniklo ještě několik pokračování, animovaný seriál pro děti (!) a dokonce i muzikál. 

S ohledem na popularitu značky nebylo překvapením, když bylo v roce 2010 oznámeno, že vznikne remake. Nicméně zklamáním bylo, že se počítalo se silným omezením brutality, protože měl film mít přístupnost PG-13. 

V roce 2013 začal o účasti jednat sám velký Arnold Schwarzenegger. O tři roky později byl najat Conrad Vernon, aby dohlédl na režii. Ale uběhly dva roky a první klapka nepadla.

Teď se ale hnuly ledy, protože práva na Toxického mstitele získala společnost Legendary, která má v plánu natočit remake a tentokrát dostane projekt velký rozpočet. 

Nebylo řečeno kolik, ale určitě to bude výrazně víc, než s čím se musel spokojit původní projekt. Jeho rozpočet byl 500 tisíc dolarů (tržby pak 800 tisíc).

Kdo si zahraje hlavní roli nebo se postará o režii, to známeno není, ale dobrou zprávou je, že jako producenti se budou na filmu podílet Lloyd Kaufman a Michael Herz, tedy režiséři předlohy.

Zdroj: THR

The Toxic Avenger

01.05.1984 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Toxický mstitel: Kultovní béčko dostane remake. A se štědrým rozpočtem | Fandíme filmu Toxický mstitel: Kultovní béčko dostane remake. A se štědrým rozpočtem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest