Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 19 obrázků
Marvel rozebral, co všechno můžeme od sci-fi dobrodružství čekat, zveřejnil nové upoutávky a fotky.

Ant-Man a Wasp: Quantumania si vytyčil několik cílů. Představitel hlavní role (a spoluautor scénářů pro první dva filmy) Paul Rudd a režisér Peyton Reed měli chuť diváky překvapit. Podobně, jako když byl Thor: Ragnarok úplně jiný, než předchozí dva filmy.

Paul a Peyton se tedy rozhodli, že zatímco předchozí dva Ant-Mani byli nenáročné komedie, během kterých diváci dostali příležitost se nadechnout, tentokrát hodlali natočit velkolepý epos na úrovni Avengers. A Marvel jim to schválil. Diváci prý budou stejně ohromení, jako samotní hrdinové.

Také bylo třeba se konečně vypravit do Kvantové říše. V prvním filmu jsme do ní mrkli, v tom druhém už bylo zřejmé, že se v prostoru o velikosti atomů nachází celý svět. Teď jej hrdinové dostanou příležitost pořádně prozkoumat. Je to místo neomezených možností, plné mimozemského života, pro nějž tvůrci vymysleli celé komplexní ekosystémy. V Kvantové říši strávíme většinu filmu.

Což není až tak dlouho, když si vezmete, že Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) tu žila 30 let. Dosud ale její život v Kvantové říši zůstává do značné míry obestřen tajemstvím, což obzvlášť mezi ní a její dceru Hope (Evangeline Lilly) vnáší napětí. Přesně o to ale tvůrcům jde, protože ačkoliv se děj odehrává ve sci-fi říši, kde bude ohrožen osud existence, v jádru budeme sledovat příběh o rodině, která během „výletu“ bude řešit svoje pochroumané vztahy. Hope si musí ujasnit věci s Janet, Scott (Paul Rudd) zase s dcerou Cassie (Kathryn Newton), která je pro něj vším.

Právě vztah s dcerou, jejíž podstatná část života utekla, když byl Scott pryč, bude pro hrdinu nejen zdrojem síly, ale zároveň také zranitelným místem, které se pokusí zneužít padouch Kang Dobyatel (Jonathan Majors). Nový velký záporák existuje v mnohovesmíru v řadě variant. Zatím jsme v seriálu Loki potkali jednu umírněnou. Dobyvatel je krutovládcem Kvantové říše, který navzdory svému nezměrnému intelektu v mikroskopické realitě uvízl. Když mu přes cestu přeběhne Ant-Man, kterému se ven z Kvantové říše podařilo už dvakrát dostat, automaticky vzbudí jeho zájem.

Máme se připravit na skutečně mocného oponenta, srovnatelného jedině s Thanosem, s nímž se však Ant-Man musí popasovat pouze spolu se svou rodinou, bez pomoci ostatních Avengerů. Střetávají se tak zdánlivě nejslabší hrdina s nejmocnějším padouchem. A aby těch rozporů nebylo málo, divácky zajímavý by měl být také rozdíl v povaze obou dvou. Zatímco Kang je zvyklý mluvit přímo, mluvit málo a vždy smrtelně vážně, Scott Lang je starý známý vtipálek, co si nikdy není tak docela jistý, co by měl vlastně udělat v příštích minutách. Mohla by právě tahle jeho živoucnost být proti Kangovi tou největší zbraní?

Necháme se překvapit, každopádně nás čeká opravdu velká bitva – Peyton Reed říká, že snímek točili, jako by měl být jejich poslední. Ačkoliv už v tuhle chvíli je jasné, že minimálně Kang (nebo nějaká jeho varianta) se vrátí v příštím Avengers filmu. Jak bude vypadat aktuální bitva s Ant-Manem, může ochutnat v naposledy zveřejněných upoutávkách, které jsou rozložené mezi odstavci článku. Nezapomeňte mrknout také dolů do galerie, kde už na vás netrpělivě čeká sada naposledy zveřejněných fotek.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Foto: Marvel

Zdroje: ComicBook.com, Total Film, Empire

Galerie: 20

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Velké preview chystané marvelovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest