Vřískot 6: Čerstvý trailer láká na úplně nový druh zábavy

Vřískot 6: Čerstvý trailer láká na úplně nový druh zábavy | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Hororová série Vřískot se zásadním způsobem vyvinula, pusťte si nabitou upoutávku.

Dobrá zpráva pro příznivce vyvražďovaček. Série Vřískot i v šestém filmu zůstává sama sebou, ale zároveň nechce usnout na vavřínech a snaží se látku posunout kupředu. Alespoň to slibuje nově zveřejněný trailer. V tom je patrné, že si série stále drží jistý nadhled, pořád je tak trochu meta a zabijácký subžánr nejen rozvíjí, ale neustále jej také komentuje.

 

Přesunutí děje do New Yorku, do širšího zalidněného prostoru, dělá z maskovaného záporáka něco jako teroristu, což je další způsob, jakým se může zhmotnit strach z vraždících bestií. Dále se ukázka zaměřuje na spojení dosavadních Ghostfacových terčů, na jejich společnou snahu toho nejnovějšího zlikvidovat a na další mytologizaci fenoménu maskovaného zabijáka. Vřískot 6 zkrátka vypadá jako více než slušná podívaná.

Melissa Barrera se vrací jako Sam, Jenna Ortega jako její sestra Tara a Jasmin Savoy Brown a Mason Booding jako sourozenci Mindy a Chad Meeksovi. Čtyřka mladých lidí se stěhuje z Woodsboro do New Yorku, kde všichni nastupují na novou školu a po vraždách v jejich rodném městě by rádi otočili list a začali znovu. Zlo je však následuje... 

Ve městě znovu potkáme také reportérku Gale Weathers (Courtney Cox), jako Kirby Reed se vrací Hayden Panettiere a nově byli obsazeni Dermot Mulroney, Tony Revolori, Henry Czerny a Samara Weaving. Roger L. Jackson opět propůjčil hlas zabijákovi. Režírují Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett. Česká kina Vřískot 6 uvedou 9. března 2023.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest