Bláznivá střela: Remake/pokračování se má začít točit už letos

Bláznivá střela: Remake/pokračování se má začít točit už letos | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Nový představitel hlavní role Liam Neeson poodhalil přípravy nového snímku se starým názvem.

Už více než deset let se mluví o tom, že vznikne další snímek pod značkou Bláznivá střela (The Naked Gun). To původně na přelomu 80. a 90. let byla série bláznivých komedií, které parodovaly všemožná klišé z kriminálek, detektivek a dalších policejních příběhů. Dlouhou dobu zůstávalo jen u slov, až loni na podzim studio Paramount odhalilo tvůrčí tým.

Herec Liam Neeson teď prozradil, kdy bychom se od toho tvůrčího týmu mohli něčeho dočkat. Zkušený hollywoodský harcovník momentálně propaguje detektivku Marlowe, jubilejní stý film svojí kariéry. Redaktor Collideru se jej při tom zeptal, jak to vypadá s Bláznivou střelou, jestli je pořád v přípravě. Herec odpověděl:

Ano. Čekáme na scénář. Doufáme, že začneme ještě letos, snad během léta...Volal jsem [producentu] Sethu MacFarlaneovi, spolu s týmem pracují na scénáři. Doufáme, že začneme v létě.“

Pokud to s termínem klapne, pak se snímku dočkáme pravděpodobně už příští rok. Stále není zřejmé, o čem vlastně film bude, ale podle starších zvěstí by Neeson měl hrát syna Franka Drebina, původního detektiva nešiky, který se s kamennou tváří dostával do těch nejvtipnějších situací, aby se z nich nějakým zázrakem nakonec pokaždé znovu vymotal. Režírovat bude Akiva Schaffer, scénář píší Dan Gregor a Doug Mand.

Titulní foto: Stará Bláznivá střela

Zdroj: Collider

Galerie: 3

Bláznivá střela: Remake/pokračování se má začít točit už letos | Fandíme filmu Bláznivá střela: Remake/pokračování se má začít točit už letos | Fandíme filmu Bláznivá střela: Remake/pokračování se má začít točit už letos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest