Barbie: Podle prvního teaseru bude tahle panenka zatraceně velká

Barbie: Podle prvního teaseru bude tahle panenka zatraceně velká | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Jestli jste někdo čekali, že Margot Robbie v nadživotní velikosti bude právě v tomhle filmu citovat 2001: Vesmírnou odyseu, tak se přihlaste.

Krom toho, že se ven dostal předčasně první trailer pro Oppenheimera, přihodilo se to samé také Barbie. Zase platí, že kdyby byl níže přiložený odkaz nefunkční, tak pátrejte na sociálních sítích, Barbie teaser tam někde bude.

A musí se nechat, že upoutávka se nebála do toho šlápnout. Už když bylo oznámeno, že hlavní roli ztvární Margot Robbie, začal projekt budit větší pozornost, než by si film inspirovaný panenkou zasloužil. Pak se přidal Ryan Gosling do role Kena. Režie se chopila Greta Gerwig a se scénářem jí pomohl Noah Baumbach. V tu ránu bylo jasné, že tohle nebude prvoplánová ždímačka na prachy, ale skutečný film, do kterého bude investovaný reálný talent.

První teaser pak nechává všechna očekávání v prachu a dalece je předčí. Ukázka začíná správně ujetou variací na klasický úvod sci-fi 2001: Vesmírná odysea. Robbie je tu stylizovaná jako vintage Barbie obřích rozměrů, která drtí panenky. Že by symbolické nahrazení jedné oblíbené dívčí hračky jinou? A pak se přesouváme do růžového Barbie světa, kde už se to hemží všemožnými Barbínami a Keny. Tohle prostě bude ve všech ohledech zatraceně velké.

Dále hrají America Ferrera, Kate McKinnon, Simu Liu, Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa nebo Emerald Fennell. Datum české premiéry je stanoveno na 20. července.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Barbie: Podle prvního teaseru bude tahle panenka zatraceně velká | Fandíme filmu Barbie: Podle prvního teaseru bude tahle panenka zatraceně velká | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest