Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu

Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu
Neon
Zobrazit dalších 6 obrázků
Když zhýralý Alexander Skarsgård nechce zemřít, pošle na smrt svou kopii. Pusťte si trailer novinky od Brandona Cronenberga.

Brandon Cronenberg se jednoznačně potatil. Jeho táta David se sice s postupem kariéry žánrově rozkročil, avšak zřejmě už navždy bude nejslavnější pro své hororové snímky jako Rabid, Scanners, Moucha, Mrtvá zóna či Videodrom. Brandon je také ve svojí dosavadní kariéře fascinován tělesností a dělá všechno proto, aby diváky znepokojil. Tyhle tendence jsme mohli vidět v jeho dosavadních filmech Antiviral i Possessor.

 

Teď dorazil první trailer pro novinku Infinity Pool. Je patrné, že je režisér opět fascinovaný našimi temnými tendencemi a vykresluje specifický svět, ve kterém bohatí a zhýralí mohou vše, pokud jsou ochotní zaplatit nejvyšší daň – odhodit svoje lidství. Snímek už v září vzbudil rozruch, když obdržel ve Spojených státech rating NC-17. To by znamenalo, že by byl mládeži za jakýchkoliv podmínek nepřístupný a řada kin by jej odmítla promítat a propagovat. Nakonec byl snímek sestříhán a obdržel rating R (mládeži přístupný s doprovodem dospělé osoby) za „explicitní násilí, znepokojivé výjevy, silně sexuální obsah, explicitní nahotu, používání drog a neslušné výrazy“.

Oficiální synopse: James a Em si užívají dokonalé prázdniny v odříznutém ostrovním resortu. Personál je prvotřídní, pláže okouzlující a vše zalité sluncem. Dvojice se pod vedením svůdné a tajuplné Gabi vydává mimo resort a zakouší život ve společenství plném násilí, hedonismu a neskutečných hrůz. Po tragické nehodě stojí tváří v tvář nulové toleranci vůči zločinu. Buď jste popraveni, nebo si za obrovské peníze můžete objednat dvojníka, který zemře namísto vás.

Jamese hraje Alexander Skarsgård (Pravá krev, Sedmilhářky, Seveřan), Em Cleopatra Coleman (Poslední chlap na Zemi), Gabi Mia Goth (Nymfomanka, Lék na život, Suspiria, X). Dále hrají Thomas Kretschmann, Amanda Brugel a John Ralston. Brandon Cronenberg snímek napsal i natočil. S premiérou se v USA počítá na 27. ledna 2023, pak se snad film rozšíří dál do světa. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Neon

Galerie: 7

Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu Infinity Pool: V novém bizáru si můžete zaplatit popravu vlastního klonu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest