Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji

Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu
Cleopatra Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co se stane, když splácáte dohromady Jumanji a Takové normální zabijáky? No přece Game of Death!

Zabij, nebo budeš zabit! Jednoduchý princip, kterému bude čelit partička teenagerů v hororovém thrilleru Game of Death. Sedmička mileniálů si bezstarostně užívá léta a shodou okolností se jim dostane do rukou hra nazvaná "Game of Death". Na první pohled vše vypadá bezpečně a zábavně, leč hlavním hrdinům brzy zmizí úsměv z obličeje. Docvakne jim totiž, že smyslem hry je zavraždění určitého počtu osob, přičemž neučiní-li tak, doslova jim explodují hlavy. Počet obětí jim přirozeně stanoví hra samotná. Bohužel pro ně, času je málo a pro přežití a vítězství ve hře je nezbytně nutné vydat se na brutální procházku a chladnokrevně začít rozsévat smrt mezi nic netušící spoluobčany.

Atraktivní koncept v kombinaci se syrovým a krvavým trailerem dává naději, že by se mohlo jednat o solidní a nekompromisní thrillerovou taškařici, v níž krev poteče proudem. Duo režisérů a scenáristů, Sebastien Landry a Laurence Morais-Lagace, nemá takřka žádné zkušenosti, tudíž z tohoto pohledu se nemáme o co opřít. V hlavní rolích se představí Sam Earle, Victioria Diamond, Emelia Hellman, Catherine Saindon, Erniel Baez a Nick Serino. Snímek už je nějakou tu dobu hotov a již v roce 2017 se objevil na několika festivalech. Recenzenti hovoří o lehoulince nadprůměrném, temném a násilném bijáku, jemuž občas podrážejí nohy dialogy a slabší herecké výkony. 

Krvák Game of Death by měl vtrhnout do vybraných kin a na VOD 3. července 2020, tak uvidíme, zda se za současné situace termín ještě nebude měnit.

Foto: Cleopatra Entertainment

Galerie: 7

Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu Game of Death: Parta teenagerů nevědomky rozehrává krvavou verzi Jumanji | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest