Krotitelé duchů: Odkaz – Pokračování vyměnilo režiséra a chystá se k natáčení

Krotitelé duchů: Odkaz – Pokračování vyměnilo režiséra a chystá se k natáčení | Fandíme filmu
Sony Pictures
Příští Ghostbusteři sice mění vrchního šéfa, avšak zůstávají v povolaných rukou.

Letos v červnu bylo oficiálně oznámeno, že vznikne pokračování pro snímek Krotitelé duchů: Odkaz. Ten navázal na původní dva filmy s Krotitely duchů – hlavními hrdiny byli dcera a vnoučata Egona Spenglera a v závěru snímku přidali pomocnou ruku i původní Ghostbusteři. Snímek slavil kritický i divácký úspěch, o pokračování tak nemohlo být pochyb.

Když byl sequel oznámený, tak to ještě vypadalo, že jej opět zrežíruje Jason Reitman, syn Ivana Reitmana, autora původních snímků. Nakonec to ale bude jinak. Režisérské otěže převezme Gil Kenan. Ten spolu s Jasonem pro předchozí film napsal scénář, stejně jako to platí u toho připravovaného. Reitman také dál zůstává v pozici producenta. Proč došlo ke změně nevíme, nicméně sám Kenan má docela rozsáhlé režisérské zkušenosti. Má oscarovou nominaci za animák V tom domě straší, dále natočil Město Ember, novou verzi Poltergeista nebo Chlapce, kterému říkají Vánoce. Je tedy zřejmé, že je orientovaný jak na strašení, tak na rodinnou zábavu.

Snímek se má začít točit začátkem příštího roku, aby se stihla premiéra 21. prosince 2023. Počítá se s návratem dosavadního obsazení, ve snímku by tedy měli vystupovat Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd a Carrie Coon. Děj pokračování se má z venkova přesunout do New Yorku.

Foto je ilustrační - Krotitelé duchů: Odkaz

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest