Další Mizerové a Krotitelé duchů jsou na cestě

Další Mizerové a Krotitelé duchů jsou na cestě | Fandíme filmu
Sony Pictures
Šéf studia Sony láká fanoušky na budoucnost dvou velkých sérií.

Nedávno jsme rozebírali, co řekl šéf studia Sony Tom Rothman o budoucnosti Spider-Mana a přidružených filmů. Rothman ale hovořil také o dalších značkách. Jmenovitě se zmínil o Mizerech a Krotitelích duchů. Tedy dvou sériích které posledních dvou let slavily u Sony značné úspěchy.

U Mizerů se po oscarovém incidentu Willa Smithe hovořilo o tomu, že je projekt pozastavený, dokud se situace neuklidní. Rothman k tomu v rozhovoru pro Deadline řekl: „To není úplně přesné. Ten film byl v přípravě a pořád je. Nikdo nedupl na brzdu, jednoduše proto, že se auto ještě nerozjelo.“ Dále Rothman dodal, že se k incidentu Willa Smithe nechce vyjadřovat, avšak zná jej řadu let a je přesvědčený, že to dobrý člověk, který oscarové facky upřímně lituje a zaslouží si odpuštění a vykoupení.

Šéf Sony také potvrdil, že studio plánuje další Krotitele duchů. To ostatně zaznělo už v dubnu na CinemaConu. O dalším filmu neznáme žádné podrobnosti, nicméně můžeme předpokládat, že se bude navazovat na Krotitele duchů: Odkaz. Snímek byl v době pandemie dostatečně komerčně úspěšný, měl pozitivní recenze a nevzbudil divácké kontroverze, jako dámská verze Krotitelů duchů předtím. V závěru „Odkazu“ jsme mohli vidět, že se auto Krotitelů duchů vrátilo na starou známou požární stanici v New Yorku, kde se ve sklepě děje cosi podivného. Z Winstona (Ernie Hudson) se stal bohatý muž, který je teď zdánlivě připravený financovat další krotitelskou činnost.

Ke které sérii si s větší chutí dáte další pokračování? K Mizerům nebo Krotitelům?

Foto: Mizerové navždy

Zdroje: Deadline I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest