The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu

The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nejen Captain Marvel a Ms. Marvel, ale také „Photon“ dostane svůj superhrdinský kostým.

V kinech žije Wakanda, do obýváků za pár dní dorazí vánoční speciál Strážců Galaxie. Fanoušci už nicméně začínají pomalu pokukovat po tom, co jim Marvel naservíruje v příštím roce. A jednou z novinek budou The Marvels, čili pokračování příběhů hned tří známých hrdinek – Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) a Monicy Rambeau (Teyonah Parris).

Zatímco první dvě jmenované už se ve své superhrdinské podobě představily, na Monicu to ještě čeká. S dospělou dcerou Marie Rambeau (blízké přítelkyně Captain Marvel) jsme se seznámili v minisérii WandaVision. V té získala své superschopnosti a poprvé je také použila. Na jejich plné rozvinutí však ještě čekáme, stejně jako na to, až se Monica proletí v kostýmu.

Zatím si ten kostým můžeme alespoň prohlédnout, protože se začaly prodávat propagační předměty spojené s chystaným snímkem. Captain Marvel má zdánlivě stejný kostým, jako když jsme ji viděli v závěru minisérie Ms. Marvel. Kamal Khan (Ms. Marvel) má nový kostým, mírně odlišný oproti tomu předchozímu (na první pohled jsou jiné nárameníky a snad rozložení i barev kolem velkého znaku ve tvaru písmene S). Blíže si nový kostým Ms. Marvel můžete prohlédnout na starších fotkách z natáčení, kde je k vidění i mimozemská planeta, na níž se bude část příběhu odehrávat.

Ale zpátky k Monice. Její nově odhalený kostým má černobílé provedení, se stříbrným znakem na hrudi. Oblek je určitou kombinací kostýmu Captain Marvel, pracovní uniformy agentury S.W.O.R.D., kterou Monica oblékala ve WandaVision, a kostýmu, jaký nosí v komiksech. Zatím nevíme, pod jakým hrdinským jménem bude vystupovat. Jeden čas v komiksech převzala roli samotné Captain Marvel, jindy si říkala Pulsar či Spectrum, popřípadě Photon. To je ve filmech letecká přezdívka její matky, určitě by tedy v rámci filmového univerza dávalo smysl, kdyby dostala právě tenhle pseudonym. Dole v galerii si můžete prohlédnout Moničinu komiksovou podobu.

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 27. července 2023.

Titulní foto je ilustrační, z minisérie WandaVision

Zdroj: UM - Portal Geek

Galerie: 9

The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu The Marvels: První fotka nové superhrdinky v kostýmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest