The Marvels: Pokračování Captain Marvel je dotočené

The Marvels: Pokračování Captain Marvel je dotočené | Fandíme filmu
Disney
Režisérka se rozpovídala o tom, co bude při setkání tří superhrdinek klíčové.

Zatímco Doctor Strange 2, jenž má dorazit na plátna už příští rok, se musel na delší dobu vrátit před kamery, Marvel filmy pro rok 2023 postupně hlásí, že mají hotovo. Nedávno byl dokončený Ant-Man 3, teď přišly na řadu The Marvels. Jistě, v obou případech se štáby ještě k natáčení mohou vrátit, ale minimálně pro tuhle chvíli jde o zajímavý paradox.

The Marvels pokračují v příbězích tří různých komiksových „Marvelek“. V centru pozornosti jistě opět bude především Captain Marvel (Brie Larson), jež už má jeden samostatný celovečerní film za sebou. Pak je tu Monica Rambeau (Teyonah Parris). Ta v komiksech vystupuje někdy také jako Captain Marvel, jindy zase třeba jako Photon nebo Pulsar. Ve filmech jde o dceru Marie Rambeau, dobré přítelkyně Captin Marvel. Poprvé jsme ji potkali jako malou holku, teď už je dospělá, na Captain Marvel je naštvaná, kvůli tomu, že s ní a mámou netrávila dost času a návdavkem ještě získala superschopnosti, když se setkala se Scarlet Witch v minisérii WandaVision. A konečně je tu ještě Kamala Khan (Iman Vellani), mladá holka z předměstí, pro níž je Captain Marvel velkým vzorem. V minisérii Ms. Marvel uvidíme, jak získá své vlastní superschopnosti. V komiksech své superhrdinské jméno Ms. Marvel obdržela právě od Captain Marvel.

Režisérka Nia DaCosta v nedávném interview pro Inverse uvedla, že nejdůležitější pro ni je, aby u jednotlivých dam vykreslila dobře především jejich lidskou stránku. Dostaneme se Captain Marvel víc pod kůži, prozkoumáme, z čeho má strach, co ji žene. Zjistíme, jaký je to vlastně pocit, být jednou z nejsilnějších bytostí ve vesmíru. Zároveň se režisérka snažila o to, aby všechny tři hrdinky působily ve filmu pokud možno jako rovnocenné protagonistky a při psaní filmu si dávala pozor na to, abychom po jejich úvodních příbězích dostali adekvátní navázání, které postavy patřičně rozvine.

O dokončení natáčení jsme se dozvěděli od členů štábu, kteří se pochlubili na sociálních sítích:

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 16. února 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Inverse, BLBR Midia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest