Red Shirt: Channing Tatum chystá špionáž s režisérem Johna Wicka

Red Shirt: Channing Tatum chystá špionáž s režisérem Johna Wicka | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Tatum, Channing Tatum. Aneb nová bondovská série se chystá do kin.

Útok na Bílý dům zapadl, jednotka Statesman ve filmu Kingsman 2 sice měla dostat vlastní film nebo sérii, ale nakonec z toho nic nebylo. V G.I. Joe jeho postava zemřela. Channing Tatum se nicméně naděje na službu vlasti nevzdává. Aktuálně se s ním v hlavní roli připravuje snímek Red Shirt.

Zatím o něm nevíme prakticky vůbec nic, krom toho, že jde o variaci na Jamese Bonda a v případě úspěchu může vzniknout rovnou celá série. Jakkoliv málo víme o zápletce, odhalený byl výrazný tvůrčí tým. Tatuma netřeba představovat. Zvládá romance (Navždy spolu), komedie (21 Jump Street) i akci (Zkrat). Už brzy bude k vidění v Bez kalhot: Posledním tanci.

U Tatuma to ale nekončí. Námět připravil Simon Kinberg, který byl jako producent nominovaný za Marťana na Oscara a ze stejné pozice dohlížel také na X-Men filmy někdejšího studia Fox. Jako scenárista napsal Pána a paní Smithovi, Sherlocka Holmese nebo X-Meny: Budoucí minulost. Režírovat pak má David Leitch, akční specialista, který odpálil svou kariéru prvním Johnem Wickem a následně jsme od něj mohli vidět Deadpoola 2, Rychle a zběsile Hobbse a Shawa nebo letos čerstvě Bullet Train. Do budoucna má nicméně rozpracováno tolik projektů, že kdo ví, zda se nakonec Red Shirt skutečně chopí, nebo úkol připadne do klína někomu jinému.

Kdyby měl točit opravdu Leitch, tak si Tatum na první klapku ještě počká, protože David se momentálně pouští do akčňáku The Fall Guy s Ryanem Goslingem a Emily Blunt.

Titulní foto je ilustrační, Channing Tatum ve filmu Útok na Bílý dům

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest