A Quiet Place: Day One: Objev ze Stranger Things musí sklapnout

A Quiet Place: Day One: Objev ze Stranger Things musí sklapnout | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Nový film ze světa Tichého místa, kde vydávat zvuky znamená umřít, našel dalšího herce ve Stranger Things.

Přes pár týdny obsadil snímek A Quiet Place: Day One do hlavní role Lupitu Nyong’o, kterou jsme čerstvě mohli potkat v Black Pantherovi: Wakanda nechť žije. Lupita ale nebude v příštím příběhu ze světa Tichého místa sama. Čerstvě jí štáb našel první posilu.

Tou se stává Joseph Quinn, mladý britský herec si zahrál v hororu Overlord, dramatu Mangrove (cyklus Sekerka), v seriálech Dickensian, Rodinné sídlo, Kateřina Veliká nebo Bídníci. Většina diváků si jej však zřejě bude pamatovat především ze Stranger Things, kde v poslední řadě prorazil jako kytarista Eddie Munson. Stejně jako u Nyong’o ani u Quinna nevíme, jakou roli v příštím Tichém místu dostal.

O snímku prozatím nevíme zhola nic. Název A Quiet Place: Day One (Tiché místo Den první) napovídá, že budeme sledovat příběh, jenž se odehrává okamžitě po invazi. Tohle období už lehce oťukalo Tiché místo 2, ale v něm flashbacky především dokreslovaly stávající postavy. Pokud by nový snímek nabízel širší měřítko a kupříkladu skrze zpravodajství nám detailněji ukázal, jak invazi monster vnímala širší společnost, určitě by to mohlo být divácky zajímavé. Nicméně zatím opravdu nevíme, jakým směrem se filmaři rozhodli vydat. Sarnoski ke spin-offu napal scénář, zápletku vymyslel John Krasinski, režisér dosavadních dvou filmů. Nový snímek má napomoci ustanovit celé universum, kde se do budoucna bude odehrávat řada dalších příběhů. V „Day One“ pravděpodobně nebude vystupovat žádná postava z dosavadních filmů, nebo minimálně ne manželé Abbottovi (Krasinski a Emily Blunt). Snímek bude do českých kin uvedený 7. března 2024.

Foto: Joseph Quinn ve Stranger Things

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

A Quiet Place: Day One: Objev ze Stranger Things musí sklapnout | Fandíme filmu A Quiet Place: Day One: Objev ze Stranger Things musí sklapnout | Fandíme filmu A Quiet Place: Day One: Objev ze Stranger Things musí sklapnout | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest