Nový Vetřelec našel představitelku hlavní role a míří před kamery

Nový Vetřelec našel představitelku hlavní role a míří před kamery | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Po Predátorovi nám Disney přinese také nového Vetřelce.

Letos v březnu byl oznámený nový Vetřelec. Poslední film série, Vetřelec: Covenant od Ridleyho Scotta, si v roce 2017 dvakrát dobře nevedl, ale teď už je hezkých pár let značka pod Disneym a probouzí se k novému životu, jako Face-hugger ve vajíčku.

Čerstvě se od serveru Deadline dozvídáme, že si produkce vyhlédla představitelku hlavní role. Tou se stává Cailee Spaeny, pětadvacetiletá Američanka, která na sebe nejvýrazněji upozornila v seriálech Devs a Mare z Easttownu. Pokud jde o filmy, má za sebou snímky Zlý časy v El Royale, Vice nebo Pacific Rim: Povstání. Takže má zkušenosti s plejádou zajímavých tvůrců, s žánrovkami, velkofilmy i dramaty. Cailee můžete vidět dole v galerii.

Nevíme, jakou úlohu by měla představovat v novém filmu, nicméně doplní dlouhou řadu výrazných ženských figur, které vždy sérii dominovaly. Dlouhodobě je nejdůležitější postavou série Ellen Ripley (Sigourney Weaver), ve Vetřelci: Vzkříšení ji doplnila Winona Ryder jako Call. V Prometheovi patří mezi ústřední postavy Shaw (Noomi Rapace) a Vickers (Charlize Theron), v Covenantu Daniels (Katheryne Waterston). A kdybyste neměli dost, tak v úspěšně videohře Alien: Isolation vystupuje Amanda Ripley, dcera Ellen.

Aktuálně se s Cailee Spaeny vyjednává o podmínkách spolupráce. Pokud se nic nepokazí, hlavní roli hrát bude. Souběžně se hledají představitelé ostatních postav. Produkce by ráda začala točit z kraje roku 2023. O snímku nevíme prakticky nic bližšího, jen že by měl značku „restartovat“. Režíruje Fede Alvarez (Evil Dead remake, Smrt ve tmě), původní režisér Ridley Scott patří mezi producenty.

Podobně jako letošní Predátor: Kořist vzniká film pro dospělou sekci platformy Disney+.

Titulní foto je ilustrační, Vetřelec: Covenant

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Nový Vetřelec našel představitelku hlavní role a míří před kamery | Fandíme filmu Nový Vetřelec našel představitelku hlavní role a míří před kamery | Fandíme filmu Nový Vetřelec našel představitelku hlavní role a míří před kamery | Fandíme filmu Nový Vetřelec našel představitelku hlavní role a míří před kamery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest