Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce

Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce | Fandíme filmu
Amazon / Hiram Garcia
Zobrazit další 4 obrázky
Dwayne Johnson točí spolu s Chrisem Evansem akční vánoční film. Známe obsazení dalších rolí.

Loni tým Dwaynea Johnsona oznámil přípravy vánoční akční komedie Red One. O té dlouhodobě moc nevíme. Od začátku bylo zřejmé prakticky jen to, že jde o velký drahý projekt, o který se Hollywood porval a nakonec skončil u Amazonu. Od začátku působí Red One extrémně komerčně, když se o něm v oficiálních materiálech mluví jako o „značce“ nebo „obchodní příležitosti“. Film by měl být u Amazonu silně svázaný s prodejem zboží a v případě úspěchu se počítá se vznikem celého filmového univerza.

Johnsonův tým uvedl, že dlouho chtěl natočit nějaký vánoční film, ale neměl to být hladivý sváteční příběh pro celou rodinu, ale něco, co víc sedne The Rockovu tvrďáckému naturelu. Tohle všechno se podařilo najít právě ve snímku Red One, který se teď točí. Čerstvě padla první klapka, tak snad ze zveřejněných fotografií dokážeme vydedukovat něco bližšího.

Dwayne Johnson je oblečený v něčem, co připomíná superhrdinský kostým nebo taktickou uniformu. Název filmu by teoreticky mohl být překládaný jako „Ten červený“ („Červeňák“) ale díky fotkám z natáčení to vypadá, že „one“ je ve spojení použito jako číslovka. Takže se bavíme o „červené jedničce“, „červené jedna“. A to zní jako označení pro nějakou taktickou jednotku, případně prvního člena (velitele) taktické jednotky. The Rock má u pasu provaz. Slouží snad k nouzovému slaňování komínů? Zatím to prostě vypadá, že Dwayne Johnson hraje jakéhosi vánoční superhrdinu, případně člena nějaké vánoční zásahové jednotky. Takže se buď Santa Clausův byznys výrazně modernizoval, anebo k tradičnímu fousáčovi na sáních přibyla ještě akční záloha, která řeší pohotovostní potíže.

Druhou největší roli má ve filmu Chris Evans (Captain America), jehož můžete taktéž vidět na zveřejněných fotkách. V minulosti zaznělo, že by snad ve filmu měl hrát záporáka. Pokud to tak opravdu je, tak kdo ví, třeba se jeho postava snaží zhatit Vánoce a ta Johnsonova mu v tom brání. Dále hrají J.K. Simmons (Spider-Man, Whiplash) a Bonnie Hunt (Jumanji, Beethoven, dabérka u Pixaru) jako Santa Claus a paní Clausová. V dalších úlohách je doplňují Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis a Wesley Kimmel.

Film režíruje Jake Kasdan (nové Jumanji), scénář napsal Chris Morgan (série Rychle a zběsile) podle námětu Hirama Garcii, Johnsonova dlouholetého produkčního partnera. Zatím nevíme, kdy bude snímek uvedený, níže najdete fotky z natáčení, které vyfotili na ulici kolemjdoucí, dole v galerii jsou fotky, které sdílela přímo produkce.

Foto: Amazon / Hiram Garcia

Zdroje: Amazon, Dwayne Johnson, Chris Evans

Galerie: 5

Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce | Fandíme filmu Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce | Fandíme filmu Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce | Fandíme filmu Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce | Fandíme filmu Red One: První fotky z The Rockovy vánoční akce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest