Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce

Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podle očekávání se hrdinové z videohry v příštích letech vrátí na plátna kin.

Dobrodružná rodinná frančíza Jumanji se v roce 2019 připomněla třetím dílem, v němž si znovu před kamerou zablbnuli Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black a Karen Gillan. Jumanji: Další level se naštěstí zařadilo k sequelům, které nepostrádají kvalitu a smysl. I tentokrát se osvědčil nosný koncept avatarů, ačkoliv bylo nutné příběh obohatit o nové postavy. Vcelku logicky se však nabízí otázka, zda schéma může opět zafungovat, leč zřejmě se o tom v budoucnu přesvědčíme, jelikož šéf produkční společnosti Seven Bucks Productions, Hiram Garcia, potvrdil záměr zrealizovat čtyřku. Projekt se momentálně nachází v rané fázi vývoje, ovšem počítá se s tím, že pokračování se má nést v duchu "větší a lepší".

Sony Pictures
Jumanji: Další level (2019)

Hiram v rozhovoru pro server Comic Book uvedl, že tvůrci mají v hlavě skvělý nápad, kam sérii nasměrovat. "Probírali jsme to. V tuhle chvíli je vše v řešení. Nyní se snažíme projekt nakopnout. Nemohu vám sdělit žádné detaily, ale máme opravdu velké plány."

Sluší se připomenout, že závěr Dalšího levelu nechal dveře pro čtyřku (trojku) otevřené. Do titulků totiž tvůrci vložili scénu, v níž instalatér Lamorne Morris míří do suterénu, kde je hra stále položená na stole, aby opravil rozbitý bojler/topení. Konzole jej zaujme, když v tom se střihem přenášíme do bistra, kde sedí naši "reální" hrdinové v čele s Alexem Wolffem a užívají si vánoční atmosféry. Najednou začnou dunět klasické bubny a my slyšíme obávaný hudební podkres, který tradičně znamená potíže. Čtveřice vyjde ven, přičemž kolem ní uhání stádo pštrosů, s nimiž mají už své zkušenosti. Střih do titulků a konec. Není těžké odhadnout, obzvláště pro fanoušky znalé původního filmu s Robinem Williamsem z roku 1995, o čem by další díl mohl být. Vše nasvědčuje tomu, že videohra vytvořila pomyslný most mezi hrou a realitou.

Zdroj: ComicBook

Foto: Sony Pictures

Galerie: 6

Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu Jumanji: Pomaličku se začíná pracovat na čtyřce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest