Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými?

Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými? | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Spin-off Rychle a zběsile s The Rockem a Jasonem Stathamem chystá pokračování. Producent v náznacích hovoří o širším univerzu.

Producent Hiram Garcia spolupracoval s The Rockem od roku 2012 na většině jeho projektů. Aktuálně propagují seriál Young Rock, ale v rozhovoru pro ComicBook.com se Hiram rozpovídal také o Rychle a zběsile.

Pokud jde o pokračování spin-offu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, tak společně s kolegy prý mají připravený skvělý příběh a Chris Morgan (autor Rychle a zběsile 3-8 a Hobbse & Shaw) pro něj momentálně píše scénář. Garcia byl konkrétně dotázaný, zda by spin-offová série mohla pokračovat i po skončení ústřední Dieselovy ságy, jež se má spolu s 11. filmem uzavřít. Přímé odpovědi se Garcia vyhnul, avšak uvedl, že ve světě Rychle a zběsile je obrovské množství příběhů, které čekají na své odvyprávění. Naznačil tak Garcia, že ví o existenci nějakých dalších spin-offů? To teprve uvidíme. Stejně tak si podle Hirama musíme počkat na to, abychom se dozvěděli, jakým způsobem se The Rockova příběhová odbočka bude proplétat s hlavní dějovou linkou Vina Diesela a jeho party. Producentovo vyjádření nicméně naznačuje, že s nějakým propojením se počítá a Hobbs and Shaw nebude zcela samostatnou záležitostí.

Připomínáme, že První Hobbs a Shaw skončili odhalením, že za záporákem v podání Idrise Elby stál celou dobu v pozadí ještě někdo další, jakýsi utajený leader. V prvním snímku se navíc ve vedlejších rolích objevili Ryan Reynolds a Kevin Hart, kteří by klidně v pokračování mohli dostat víc prostoru.

Foto: Universal

Zdroj: ComicBook.com

Galerie: 5

Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými? | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými? | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými? | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými? | Fandíme filmu Hobbs a Shaw 2: Na scénáři už se pracuje. Propojí se film s těmi Dieselovými? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest