The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno

The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu
Simon & Schuster
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nákladný snímek od Netflixu před několika dny také rozšířil obsazení a přiblížil zápletku.

Bratři Russoovi (Avengers 3 a 4) po The Gray Manovi natáčejí pro Netflix další výpravný celovečerní film, sci-fi The Electric State. První klapka padla 5. října, aktuálně je však natáčení pozastaveno. V pátek totiž zemřel jeden z členů štábu. Produkce neuvedla, o koho se jednalo, nicméně k neštěstí došlo po práci, člen štábu zemřel při autonehodě. Produkce nabídla všem členům štábu psychologickou pomoc, pokud o ni budou stát.

Krom smutných zpráv nedávno přišly také veselé: Obsazení rozšířilo několik zajímavých jmen. Konkrétně se připojili Giancarlo Esposito (The Mandalorian) a Ke Huy Quan (Všechno, všude, najdednou) v běžných rolích a Anthony Mackie (Falcon u Marvelu) a Billy Bob Thornton (The Gray Man) propůjčí pro snímek své hlasy.

Snímek vychází ze stejnojmenné knížky od Simona Stålenhaga, vypadá to však, že se oproti předloze (případně proti dříve hlášeným synopsím) bude děj filmu poněkud odlišovat. Události se odehrávají v polovině 90. let v alternativních Spojených státech. Je nějaký čas po válce, ve které roboti povstali lidem, jimž dříve sloužili. Ústřední hrdinkou je mladá dívka, která putuje napříč zemí a hledá svého bratra. Na cestě ji doprovází pašerák, kterého potkala cestou.

Hlavní hrdinku Michelle hraje Millie Bobby Brown. Pašeráka Keatse Chris Pratt. Giancarlo Esposito se připojil jako Marshall, hlavní záporák filmu. Zastupuje jej na dálku řízený dron, takže Esposito točí své scény odděleně od zbytku herců. Marshall se snaží získat robota, který provází Michelle na její výpravě. Ke Huy Quan hraje doktora, jehož se Michelle pokouší najít. Roli původně měla hrát Michelle Yeoh, avšak kvůli konfliktnímu projektu se musela The Electric State vzdát a byla nahrazena. Anthony Mackie a Billy Bob Thornton se připojili v hlasových rolích, stejně jako v minulosti Brian Cox a Jenny Slate. Obsazení před kamerou již dříve rozšířili Stanley Tucci, Jason Alexander a Woody Norman.

S uvedením snímku se v tuto chvíli počítá na rok 2024. Divákům jej nabídne Netflix. V případě úspěchu mohou vzniknout spin-offy.

Foto: AGBO, Simon Stålenhag

Zdroje: Variety, Deadline

Galerie: 7

The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu The Electric State: Po smrti člena štábu je natáčení příštího megafilmu od Netflixu pozastaveno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest