Expendables 2: Čeká nás Higlander a Stmívání?

Expendables 2: Čeká nás Higlander a Stmívání? | Fandíme filmu
Z produkce unikl další seznam vysněného obsazení.

Zaručeně pravých seznamů herců pro druhé Expendables už jsme tu měli celou řadu. Naposledy v něm, kromě herců z jedničky, figurovali Chuck Norris, John Travolta a Jean-Claude van Damme. Pouze u van Damma ale máme jakés takés potvrzení, že by se ve filmu opravdu objevit mohl (spolu s Donnie Yenem, se kterým se intenzivně vyjednává). Tenhle seznámek vyzradil ředitel bulharských studií, kde se bude část filmu natáčet. (I když to teď vypadá, že by se značná část produkce mohla přesunout do Číny).

Server Moviehole teď přinesl další jména, která údajně pochází z rozsáhlého seznamu vytoužených přání, který si producenti sepsali. V zásadě tedy zřejmě uvidíme tolik (bývalých) hvězd, kolik se podaří ukecat a zaplatit a nikomu z nich není psaná role přímo na tělo. Hlavně když se v těch vedlejších úlohách objeví nějaký známý obličej, aby měli producenti čím machrovat na plakátech. Seznam Moviehole obsahuje tato jména: Taylor Lautner, Christopher Lambert, Nicolas Cage, Christian Slater.

Že bychom ve filmu viděli Lautnera s Cagem, je spíš nepravděpodobné. Žádný z nich nemá o nabídky nouzi a oba si nejspíš dobře rozmyslí, jestli mají chuť a potřebu vzít nějakou podružnou roličku v Expendables. Většina fanoušků tvrdých hochů by navíc hvězdičku Stmívání (Lautner) ve svém filmu asi úplně vidět nechtěla, a to přesto, že se z něj producenti v současnosti snaží akční superstar uměle vypěstovat. Lambert a Slater jsou už v dnešní době dávno za zenitem, takže najmout je by asi nebyl problém, ale je na ně v dnešní době ještě někdo zvědavý?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest