Officer Exchange: John Cena chystá velkou akční komedii

Officer Exchange: John Cena chystá velkou akční komedii | Fandíme filmu
Universal Pictures
Fanoušci nesourodých policejních dvojic si přijdou na své.

John Cena se úspěšně etabloval v Hollywoodu. Podobně jako Dwayne Johnson nebo Dave Bautista si dříve lámal kosti ve wrestlingu, ale na „stará“ kolena se uchýlil k méně bolestivé formě herectví. Postupně se vyprofiloval jako představitel akčních a komediálních rolí, když jsme jej mohli vidět ve snímcích jako Kazišuci, Bumblebee, Sebevražedný oddíl nebo Rychle a zběsile 9.

V novince Officer Exchange Cena míchá komedii s akcí dohromady. Zahraje si Sheparda, řečeného „Shepa“, poldu, který do každé situace vletí po hlavě. Přilétá do Indie, aby dopadl pašeráky diamantů a spojí při tom síly s jedním místním policistou. Můžeme předpokládat, že Cena společně s někým vytvoří nesourodou dvojku, kdy spousta fórů bude vycházet z toho, jak oba dva budou rozdílní.

Bohužel, scenáristická dvojka velkou důvěru nebudí. Pod snímkem jsou podepsaní Ben Zazove a Evan Turner. Zazove má za sebou slabotu Sherlock Koumes a Evan Turner jako producent pracoval na filmech Cesta do středu Země a Cesta na tajuplný ostrov a napsal jednu epizodu seriálu Goldbergovi. Ale třeba pánové jen nedostali dosud příležitost zazářit a teď to konečně přijde. Film vzniká pro Amazon.

Foto je ilustrační, Cena ve filmu Rychle a zběsile 9

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest