Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli

Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jestli jste někdy chtěli vidět, jak rozmazlená milionářka neumí ani ustlat postel, máte šanci. Novou Netflix komedii představil trailer.

Jednu věc si ujasněme. Rodinná komedie Vánoce na spadnutí (Falling for Christmas) zřejmě nebude žádný vrchol kinematografie. V traileru film vypadá kýčovitě, zápletka je otřepaná a většina herců toporná. Pro Janeen Damian je to režijní prvotina, přičemž jako scenáristka nikdy nenapsala nic kloudného. Ale pořád je to film pro Netflix, který si ve vánočním období pustí spousta diváků. Pro Lindsay Lohan tedy jasný krok kupředu.

Šestatřicetiletá herečka už v dětství hrála v řadě reklam a v roce 1998 se díky Pasti na rodiče stala regulérní dětskou hvězdou. A pak už to frčelo: Mezi námi děvčaty, Protivný sprostý holky, Můj auťák Brouk, Jen trochu štěstí. Vypadalo to, že z Lohan bude jedna z největších hvězd generace. Pokud ne vyloženě oscarová herečka, tak třeba další Meg Ryan. Jenže pak se něco pokazilo. Lindsay začala mít potíže v osobním životě a do její kariéry se to promítlo. Role prořídly, většinou byly jen vedlejší, televizní nebo v béčkových filmech. Když pomineme delší vystupování v seriálu Simulant, tak poslední pořádnou roli herečka dostala snad v roce 2006 v Atentátu v Ambassadoru.

Vánoce na spadnutí by tak mohly být pro Lindsay šancí, jak se znovu etablovat minimálně v rodinné produkci ve stylu Mého auťáku Brouka. Zápletka je naprosto standardní. Rozmazlená dědička hotelového impéria po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v laskavé péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. Jak asi tušíte, čas strávený mezi dobrými lidmi se na hrdince začne pozitivně podepisovat.

Motiv polepšení bohatého budižkničemu mezi dobrým prostým lidem je v romantických komediích celkem tradiční zápletkou, v tomhle případě míru dojemnosti zkusí podpořit ještě vánoční duch a malé roztomilé děvčátko. Jasně, ve filmu, kde si i „obyčejní lidé“ žijí jako králové, se divákovi obtížně hledá nějaký reálný konflikt a krom Lohan je obsazení dost slabé. Zvlášť romantický nápadník v podání Chorda Overstreeta je spíš manekýn z katalogu, než aby z něj sršelo jakékoliv charisma. Ale v rámci rychlokvašných svátečních romancí by zrovna Vánoce na spadnutí mohly s klidem patřit ke zlatému standardu.

Netlix novinku nabídne od 11. listopadu.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 9

Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu Vánoce na spadnutí: Lindsay Lohan se po letech v ústraní vrací ve výraznější roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest