Spy Kids: Nová verze nabrala obsazení

Spy Kids: Nová verze nabrala obsazení | Fandíme filmu
Dimension Films
Zobrazit další 2 obrázky
Už víme, které děti a kteří dospěláci budou na Netflixu zachraňovat svět.

V březnu jsme se dozvěděli, že se chystá nové zpracování Spy Kids, tedy další snímek o rodince super špionů určený především mladším divákům. Před lety ústřední role ztvárnili Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas a Carla Gugino. Teď známe představitele nové.

Role dospělých si rozebrali Gina Rodriguez a Zachary Levi, jejich děti budou hrát Everly Carganilla a Connor Esterson. Rodriguez je známá především ze seriálu Panenka Jane, Levi ze seriálu Chuck a jako superhrdina Shazam. Pro Estersona budou nové Spy Kids první velkou filmovou zkušeností a Carganilla vystupovala v sériích jako Vedoucí katedry nebo The Afterparty.

Nové zpracování připravuje Robert Rodriguez z pozice scenáristy a režiséra pro Netflix. Nový příběh pojednává o tom, jak děti nejlepších špionů světa nechtěně pomůžou hernímu vývojáři vypustit na svět virus, který mu dá kontrolu nad veškerou technologií. Děti se následně musejí stát špiony, aby zachránily rodiče a svět.

Galerie: 3

Spy Kids: Nová verze nabrala obsazení | Fandíme filmu Spy Kids: Nová verze nabrala obsazení | Fandíme filmu Spy Kids: Nová verze nabrala obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest