Elevation: Anthony Mackie vs. monstra v postapokalypse

Elevation: Anthony Mackie vs. monstra v postapokalypse | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Šikovný režisér a producent Tichého místa se s Morenou Baccarin vydají do hor.

Anthony Mackie má napilno. Dokončil historické dobrodružství Desert Warrior, točí seriál Twisted Metal a připravuje se na Captaina Ameriku 4. Mezi tím vším si udělá čas ještě na postapokalyptickou novinku Elevation.

Postapokalyptický thriller je zasazený do Skalistých hor. Jeho protagonisty jsou svobodný otec a další dvě ženy, kteří opouštějí nebezpečí domova, aby zachránili život dítěte před nebezpečnými monstry. O mnoho více zatím o snímku nevíme, nicméně má být akční, mít silné téma a dobře rozpoznatelnou zápletku.

Dvě ústřední ženské postavy vedle Mackieho hrají Morena Baccarin a Maddie Hasson. Morenu diváci znají z Deadpoola, případně seriálů Dobrá manželka, Gotham, Vejménu vlasti, V, Firefly nebo Hvězdná brána. Maddie loni vystupovala ve Zhoubném zlu, předtím v Jeptišce nebo v seriálu Impulse. Producentem snímku je Brad Fuller, který si postapokalyptický žánr osahal spolu se sérií Tiché místo. Režíruje George Nolfi, od něhož jsme mohli vidět vydařené Správce osudu či dva roky starého Bankéře, přičemž na obou filmech spolupracoval právě s Anthonym Mackiem.

Scénář napsali John Glenn (Oko dravce, Projekt LAZAR, Tým SEAL), Kenny Ryan a Jacob Roman (Tým SEAL). Pánové jsou spoluproducenty filmu. Zatím není zřejmé, kdy snímek uvidíme, ale natáčení je asi na dohled, protože obě herečky jsou spolu s kaskadérkou Caitlin Dechelle ve Skalistých horách, kde se podle svých slov „aklimatizují“.

Titulní foto je ilustrační: Anthony Mackie v apokalyptickém filmu Io

Zdroje: Deadline, Jacob Roman, Morena Baccarin, Caitlin Dechelle, Maddie Hasson

Galerie: 4

Elevation: Anthony Mackie vs. monstra v postapokalypse | Fandíme filmu Elevation: Anthony Mackie vs. monstra v postapokalypse | Fandíme filmu Elevation: Anthony Mackie vs. monstra v postapokalypse | Fandíme filmu Elevation: Anthony Mackie vs. monstra v postapokalypse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest