Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny

Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny | Fandíme filmu
Automatic Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Michael Jai White po pádu lidské společnosti vede důležitou vojenskou misi.

Vždycky tak trochu ve stínu první akční ligy stál Michael Jai White, přeborník v řadě bojových umění, kterého fanoušci akce velice dobře znají. White prorazil rolí slavného boxera ve snímku Šampion Mike Tyson (1995). Krátce na to dostal svou velkou komiksovou příležitost, když ztvárnil Spawna. Potom tu byly filmy jako Univerzální voják: Zpět v akci, Kill Bill 2, Neporazitelný II, Temný rytíř, Černej dynamit, Nikdy to nevzdávej 2 a 3, Na špatné straně nebo seriál Arrow.

Už brzy bude Michael k vidění ve snímku Dead Zone (Mrtvá zóna). Ten se odehrává v postapokalyptické budoucnosti, kdy civilizace zkolabovala a šíří se radiace. White hraje člena elitního vojenského týmu, který se vydává na ultimátní tajnou misi do jednoho zamořeného městečka. Jednotka má sice k dispozici moderní zbraně a zbroj, ale opatrnost je na místě. Na Zemi se rozpoutalo peklo, a tak by na ně mohl čekat samotný ďábel.

Snímek je označovaný jako „monster film“, takže bychom se mohli setkat s nějakou nelidskou příšerou, ale také by vojáci mohli bojovat zkrátka proti infikovaným lidem – jedna z fotek z natáčení naznačuje, že ve snímku bude vystupovat něco jako zombie. Fotky najdete dole v galerii.

Krom Whitea ve snímku vystupují Chad Michael Collins, Jeff Fahey, Whitney Nielsen nebo Antuone Torbert. Film natočil Hank Braxtan, pravidelný režisér nejrůznějších béček.

Foto: Automatic Entertainment

Zdroj: Deadline, Hank Braxtan, Antuone Torbert, Whitney Nielsen

Galerie: 5

Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny | Fandíme filmu Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny | Fandíme filmu Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny | Fandíme filmu Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny | Fandíme filmu Dead Zone: Elitní vojáci nás v akční sci-fi vezmou do radioaktivní pustiny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest