The System: Tyrese Gibson bojuje v ilegálních vězeňských zápasech

The System: Tyrese Gibson bojuje v ilegálních vězeňských zápasech | Fandíme filmu
The Avenue Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer nového akčního filmu, kde si vězni dávají přes dršku pro radost zvráceného žalářníka.

V sérii Rychle a zběsile je Tyrese Gibson za nešikovného vtipálka. Akční novinka The System ho staví do jiné pozice. Snímek zasazený do vězeňského prostředí se tváří vážně, možná až příliš vážně. A Gibson je tu za drsňáka, který kvůli svojí dcerušce neváhá bojovat až do roztrhání těla.

Hlavní hrdina filmu Terry se po návratu z války snaží sehnat peníze, jak se dá. Jeho dcera je vážně nemocná a léky jsou drahé. Přivydělává si olupováním drogovým dealerů, nicméně je při tom zatčený policií. Z průšvihu se může vytáhnout, pokud bude ve vězení pracovat jako dvojitý agent, nasazený úřady k rozkrytí ilegálních vězeňských zápasů. Za mřížemi rychle zjišťuje, že se stoprocentně může spolehnout jen sám na sebe.

Už z názvu The System je cítit, co následně potvrzuje trailer: Film se alespoň do určité míry pokusí být komentářem problematického amerického vězeňského systému. Zároveň lze ale jen těžko čekat, že podobný přímočarý akčňák by mohl komplexní téma uchopit nějak smysluplně. Hlavní těžiště zábavy tak bude spočívat především v ilegálních zápasech. Jestli by vám mohli kápnout do noty posuďte z přiloženého traileru.

V hlavních rolích Tyrese Gibson, Terrence Howard, Jeremy Piven a Lil Yachty. Film napsal a zrežíroval Dallas Jackson. Na domácím videu bude snímek uvedený 4. listopadu.

Podklady a foto: The Avenue Entertainment

Galerie: 3

The System: Tyrese Gibson bojuje v ilegálních vězeňských zápasech | Fandíme filmu The System: Tyrese Gibson bojuje v ilegálních vězeňských zápasech | Fandíme filmu The System: Tyrese Gibson bojuje v ilegálních vězeňských zápasech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest