Rychle a zběsile: Tyrese Gibson vyhrožuje, že skončí

Rychle a zběsile: Tyrese Gibson vyhrožuje, že skončí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ano, už se všichni moc bojíme...

Veřejný tyjátr Tyrese Gibsona pokračuje. Nejspíš jste společně s námi sledovali, jak se představitel Romana Pearce už několik týdnů rozčiluje nad tím, že Dwayne Johnson natočí spin-off Rychle a zběsile, kvůli kterému se o rok odkládá další regulérní díl série. Teď začal Gibson na Instagramu vyhrožovat, že pokud by měl Johnson hrát v Rychle a zběsile 9, pak on sérii opustí.

Gibson Johnsona nazval klaunem, obvinil ho ze sobectví a užívání steroidů. Dodal, že když si někdo zahrává s jeho rodinou a přežitím jeho holčičky, zaútočí on na jeho živobytí také. V předešlém příspěvku pak Gibson uvedl, že se topí v dluzích a je skoro na mizině, protože bojuje se svojí exmanželkou o opatrovnictví dcery. Exmanželka Norma Mitchell Gibsona veřejně viní z fyzického a psychického týrání. To Gibson odmítá a dále tvrdí, že kvůli pomluvám exmanželky se mu nedaří získat prakticky žádné role, proto tolik potřebuje šek z Rychle a zběsile.

Ať už si o Gibsonově osobním životě myslíte cokoliv, o úspěchu jeho pokusu o vydírání jde zdravě pochybovat. Pokud The Rock bude mít o Rychle a zběsile 9 zájem, studio hvězdu jeho formátu jen těžko odmítne jenom proto, aby uspokojilo přání herce, který byl v sérii vždy (kromě 14 let staré dvojky) pouze vedlejší postavou s relativně omezeným prostorem. A obtížně se věří i tomu, že by herec odmítl roli jen kvůli Johnsonovi, pokud skutečně potřebuje výplatu tak nezbytně, jak to tvrdí.

Zdroje: Tyrese Gibson I, II, Madame Noire

Galerie: 4

Rychle a zběsile: Tyrese Gibson vyhrožuje, že skončí | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Tyrese Gibson vyhrožuje, že skončí | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Tyrese Gibson vyhrožuje, že skončí | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Tyrese Gibson vyhrožuje, že skončí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest