Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety

Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Z Groota se může stát vůdce odboje na planetě myslících rostlin.

Studio Marvel údajně chce natočit film o Planetě X, tedy rodném domově Groota. Stromovitého humanoida jsme poprvé potkali ve Strážcích Galaxie z roku 2014. Groot ve filmu zemřel pro své parťáky, avšak jeden z jeho výhonků zakořenil a následně jsme tak mohli napříč dalšími filmy sledovat, jak nám před očima roste Grootův syn/klon. Příští rok jej určitě potkáme ve snímku Strážci Galaxie 3, a pak je jeho další budoucnost nejistá, protože podle režiséra a scenáristy Jamese Gunna současná podoba týmu Strážců Galaxie skončí.

Je pravdou, že pokud má některá z postav šanci se vrátit, je to právě Groot. Už jednou jsme byli svědky toho, že v jisté formě dokáže přežít svou smrt a navíc jde o plně digitální postavu, která říká tři slova, takže ji může „hrát“ prakticky kdokoliv. Kde přesně by se mohl vrátit? Grootův dabér Vin Diesel tvrdí, že zná odpověď.

Na Instagramu uvedl, že si se svou malou neteří hrozně užil krátké animované filmy ze série Já jsem Groot. Právě proto se prý „vůbec nediví, že Marvel chystá film o Planetě X.“ Není to přitom poprvé, co Diesel něco takového řekl. Už v rozhovoru pro ComicBook z roku 2021 uvedl, že šéf Marvelu Kevin Feige má chuť návrat na Planetu X zpracovat.

Potíž je v tom, že Vin Diesel je starý pohádkář, který tvrdě pracuje na tom, aby vydupal ze země své vysněné projekty. Prakticky z ničeho se mu povedlo vykřesat návrat Riddicka, návrat Michelle Rodriguez do série Rychle a zběsile, popřípadě natáčení Posleního lovce čarodějnic. Léta se snaží vymodlit dalšího Riddicka, Hannibala, popřípadě přímo u Marvelu dlouhodobě orodoval za to, aby si mohl zahrát Black Bolta. Z toho nakonec nic nebylo.

Je tedy možné, že se Diesel opět snaží skrz média nabrat fanouškovskou podporu pro projekt, který Marvel ve skutečnosti vůbec nechystá. Anebo Vin prokecnul něco, co prokecnout neměl. Tak či tak existuje větší než nulová šance, že Planeta X jednou zpracována bude, takže co o ní víme z komiksů?

Planeta X je domovem Grootova druhu myslících stromů – Flora Colossi. Po tom, co je v komiksech rozpuštěný tým Strážců Galaxie, se Groot vrací domů, kde je obviněný z toho, že se neprávem prohlašoval za místního monarchu. Za trest je odeslaný do vyhnanství na vzdálený ostrov, aby tam shnil. V jeho vězení jej hlídají robotičtí datlové, a když se mu podaří uprchnout, je mu v patách také nejhorší zbraň celé stromové planety – strašlivý Plamen. Jednomu z Grootových výhonků se podaří spalující žár přežít a je zachráněný „Podrostovým odbojem“ - skupinou malých rostlin a tvorečků, kteří se snaží osvobodit od kruté nadvlády velkých Flora Colossi.

Co vy na to? Chtěli byste zažít Groota jako partyzánského vůdce na planetě plné mluvících houštin?

Foto je ilustrační - Groot

Zdroje: Vin Diesel, ComicBook

Galerie: 5

Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety | Fandíme filmu Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety | Fandíme filmu Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety | Fandíme filmu Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety | Fandíme filmu Planet X: Vin Diesel tvrdí, že Marvel chystá film z Grootovy rodné planety | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest