Expendables 4 oznámili datum premiéry

Expendables 4 oznámili datum premiéry | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Konečně víme, kdy se Stallonova postradatelná parta vrátí na plátna. Studio Lionsgate oznámilo také uvedení novinky s De Nirem.

Fanoušci osmdesátkových akčních hvězd se konečně dočkali. Expendables 3 měli premiéru v roce 2014. Dalších sedm let nebylo vůbec jasné, zda nějaké další pokračování ještě vznikne. V roce 2021 se konečně začalo točit a teď se dozvídáme, kdy film bude k vidění.

Studio Lionsgate oznámilo, že Expendables 4 uvede 22. září 2023. U nás jsou se neuvádějí novinky v pátek, ale ve čtvrtek, tím pádem bychom se snímku měli dočkat o jeden den dříve. Studio Lionsgate ve stejné tiskové zprávě zároveň oznámilo, že 26. května 2023 uvede snímek About My Father, kde Robert De Niro zažije kulturní šok, když se seznámí s excentrickou a extrémně bohatou rodinou snoubenky svého syna. A 23. června studio uvede zatím nepojmenovanou komedii od Adele Lim.

Ve snímku Expendables 4 se vracejí Postradatelní, jednotka stárnoucích žoldáků, které představují vesměs legendy akčního žánru. Ústřední úlohu tentokrát přebírá Jason Statham, zatímco Sylvester Stallone bude odkázaný do vedlejší role. Dále hrají Dolph Lundgren, Randy Couture, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox, Iko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn. Postradatelní se budou snažit zabránit nukleární válce mezi Spojenými státy a Ruskem. Datum premiéry je stanoveno na 22. září 2023.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

Expendables 4 oznámili datum premiéry | Fandíme filmu Expendables 4 oznámili datum premiéry | Fandíme filmu Expendables 4 oznámili datum premiéry | Fandíme filmu Expendables 4 oznámili datum premiéry | Fandíme filmu Expendables 4 oznámili datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest