Significant Other: Mimozemský nález změní výlet do lesů v horor

Significant Other: Mimozemský nález změní výlet do lesů v horor | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer mysteriózního thrilleru, kde ústřední protagonistka zdůrazňuje, že už se delší dobu necítí být „sama sebou“.

Když se vypravíte na výpravu do hlubokých lesů, můžete se bát celé řady věcí. Klíšťat, pavouků, hadů, kanců, medvědů vlků nebo třeba puchýřů na nohou. V závislosti na tom kdo jste a do kterého lesa míříte. Málokdo ale počítá s tím, že narazí na jezírko mimozemsky vypadajícího „čehosi“, co obrátí váš dosavadní život vzhůru nohama.

Přesně to se stane v novém thrilleru Significant Other. Nebo nestane? Ve zveřejněném traileu ústřední protagonistku Ruth v jednu chvíli vidíme brát léky a nabízí se tak varianta, že trpí následky jakési duševní choroby. Anebo ji mimozemská látka proměnila. Nebo snad vytvořila její kopii. Vzhledem k tomu, že je film označovaný jako „sci-fi thriller“, tak zřejmě platí spíš mimozemská varianta.

Film vzniká primárně pro službu Paramount+, na které bude uveden už 7. října. Ruth ztvárnila Maika Monroe (Neutečeš, Den nezávislosti 2), jejího přítele Jake Lacy (Bílý lotos). Film napsali a natočili Dan Berk a Robert Olsen, kteří už s Maikou natočili film Villains. Oficiální synopse říká: Mladý pár Harry a Ruth vyrazí na túru napříč lesy pacifického severozápadu Spojených států. Když si uvědomí, že nejsou sami, nabere situace temný směr.

Podklady a foto: FineCut, Well Go USA, TIFF

Galerie: 4

Significant Other: Mimozemský nález změní výlet do lesů v horor | Fandíme filmu Significant Other: Mimozemský nález změní výlet do lesů v horor | Fandíme filmu Significant Other: Mimozemský nález změní výlet do lesů v horor | Fandíme filmu Significant Other: Mimozemský nález změní výlet do lesů v horor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest