The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu

The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nové akční komedie, kde si ústřední princezna nenechá diktovat, jak se má chovat.

Snímek The Princess (Princezna) zveřejnil trailer. V prvních vteřinách to vypadá, že budeme sledovat fantasy příběh pro mládež, v němž ústřední hrdinka pozvedne meč. Takovou tu učesanou záležitost plnou patetických řečí. Pak ale padne první vypípaná nadávka, Joan Jett spustí svou klasiku Bad Reputation a ukáže se, že je vše jinak. Tahle princezna se nepere jako ladná tanečnice, ale jako nekompromisní rváč. Jako taková dospělejší Hit-Girl (z Kick-Asse), která u likvidování povýšených chlápků ještě stihne exnout korbel.

The Princess zřejmě nenabídne žádné vysoké umění, zároveň se ale tváří zábavně. Joey King má jako princezna vyřídilku a v akčních scénách je také přesvědčivá. Ty mají (soudě dle traileru) zábavnou choreografii a pseudo-historická kulisa příjemně kontrastuje s hrdinkou vytrženou spíše ze současnosti. Oficiální synopse o snímku říká:

Když si svéhlavá princezna odmítne vzít krutého psychopata, je unesena a uvězněna v odlehlé věži hradu svého otce. Pomstychtivý nápadník chce otci uzmout jeho trůn a je na princezně, aby zachránila království.

V hlavní roli vystupuje Joey King (Stánek s polibky, Odhalení, V zajetí démonů), nápadníka hraje Dominic Cooper (Captain America, Preacher). Dále ve filmu vystupují Veronica Ngo a Olga Kurylenko. Režíroval Le-Van Kiet (Furie, The Requin). Snímek bude uvedený od 1. července na americké službě Hulu, u nás bychom se tedy měli dočkat v rámci blížící se služby Disney+.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 5

The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu | Fandíme filmu The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu | Fandíme filmu The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu | Fandíme filmu The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu | Fandíme filmu The Princess: Punková princezna bojovnice se rve za svobodu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest