Sestra 2: Známá postava se vrací do boje s pekelnou jeptiškou

Sestra 2: Známá postava se vrací do boje s pekelnou jeptiškou | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 1 obrázek
Strašidelný svět V zajetí démonů opět sází na osvědčenou herečku.

Koncem září byla do filmu Sestra 2 (The Nun 2) obsazena Storm Reid, tehdy označována jako představitelka hlavní role. Na démonickou jeptišku však nebude sama. V boji se zlem jí bude asistovat žena, která má už s pekelným Valakem zkušenosti. Vrací se Taissa Farmiga jako sestra Irene.

V prvním filmu Irene jako mladá sestra v noviciátu odjela s otcem Burkem z Říma do rumunského kláštera, aby tam prošetřili útoky démonické entity. Během boje s pekelnou „sestrou“ je Irene démonem Valakem na chvíli posednuta a účastní se jeho zdánlivého zapuzení. Má tedy s entitou dost zkušeností na to, aby při dalším střetnutí byla opět požádána o pomoc.

Ačkoliv je Taissa Farmiga sestrou Very Farmigy, která v rámci provázaného hororového světa Canjuringu (V zajetí démonů) hraje paranormální vyšetřovatelku Lorraine Warren, filmové postavy nijak spřízněné nejsou. Sestru 2 režíruje Michael Chaves (La Llorona: Prokletá žena, V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz). První verzi scénáře napsala Akela Cooper, následně její práci upravovali Ian Goldberg a Richard Naing. Produkují James Wan či Gary Dauberan, klíčové osobnosti celé ságy. České datum premiéry je stanoveno na 7. září 2023. Natáčení začne teď v říjnu.

Titulní foto je ilustrační, z první Sestry

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Sestra 2: Známá postava se vrací do boje s pekelnou jeptiškou | Fandíme filmu Sestra 2: Známá postava se vrací do boje s pekelnou jeptiškou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest