Sestra 2: Pokračování filmu o démonické jeptišce obsadilo hlavní roli

Sestra 2: Pokračování filmu o démonické jeptišce obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Horor si vzali do parády noví scenáristé a za pár dní se může začít točit.

Film Sestra (The Nun) z roku 2018 je dodnes komerčně nejúspěšnějším příspěvkem do hororového světa Conjuringu (V zajetí démonů). Takže ačkoliv snímek sklízel jedna z nejhorších hodnocení celé ságy, bylo jasné, že pokračování vznikne. Mluví se o něm už od roku 2019, teď se konečně blíží natáčení a odhalena představitelka hlavní role.

Tou se stává Storm Reid, mladá herečka známá především z filmu V pasti času a seriálu Euforie. Nevíme, jakou roli ve snímku hraje, avšak dočkali jsme se prvních podrobností o zápletce. Vrátíme se do 50. let a ukáže se, že démon Valak, jenž na sebe s chutí bere podobu pekelné řádové sestry, není tak docela zapuzený, jak by si hrdinové předchozího snímku přáli. Ostatně, to nám muselo být jasné už dříve: Děj první Sestry se odehrával v rumunském klášteře v roce 1952, zatímco jako diváci jsme už předtím stejného démona potkali ve filmu V zajetí démonů 2 a ten byl zasazený do roku 1977. Valak tedy ještě hezkých pár let může dělat neplechu, než se s ním definitivně vypořádají démonologové Warrenovi.

Bonnie Aarons by se měla vrátit jako Valak. První verzi scénáře napsala Akela Cooper, následně její práci upravovali Ian Goldberg a Richard Naing (Tajemství smrti slečny Neznámé, seriál Živí mrtví: Počátek konce). Režíruje Michael Chaves (La Llorona: Prokletá žena, V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz). Produkují James Wan či Gary Dauberan, klíčové osobnosti celé ságy. České datum premiéry je stanoveno na 7. září 2023. Natáčení začne letos v říjnu.

Titulní foto je ilustrační, z první Sestry

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Sestra 2: Pokračování filmu o démonické jeptišce obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu Sestra 2: Pokračování filmu o démonické jeptišce obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu Sestra 2: Pokračování filmu o démonické jeptišce obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest