Cooler: Dave Bautista v akčním thrilleru hledá sejf plný drog

Cooler: Dave Bautista v akčním thrilleru hledá sejf plný drog | Fandíme filmu
Netflix
Scenárista Iron Mana se pustí s Bautistou do akční honičky napříč prosluněným Miami.

Pořízek Dave Bautista má napilno. Letos se vrátil na plátna jako Drax v Thorovi: Ragnarok a zopakuje si to ve vánočním speciálu Strážců Galaxie. Uvidíme jej v pokračování detektivy Na nože, točí Dunu 2, nedávno se pochlubil trailerem pro mysteriózní biják Někdo klepe na dveře. A teď si dohodl natáčení nového akčního thrilleru Cooler.

V tom hraje vyhazovače Raye Sagonu z Miami. Ray se snaží vykoupit ze svých hříchů a získat zpátky rodinu, od které se odcizil. Jenže v klubu kde Ray pracuje, je ukradený sejf plný drog a šéf skrz vydírání svého vyhazovače donutí, aby trezor našel. Dřív, než si pro něj v neděli přijdou policajti z protidrogového. Rayova minulost a současnost se nebezpečně střetávají a na protagonistu čeká epická šestatřicetihodinová odysea napříč Miami. Získání sejfu je posledním herkulovským úkolem na cestě k vykoupení.

Snímek má mít střední rozpočet a v případě úspěchu by mohl nastartovat novou sérii. Natáčet se má příští rok v létě v Miami. Film napsal a zrežíruje Drew Pearce, scenárista Iron Mana 3 nebo Rychle a zběsile: Hobbs and Shaw. Jako režisér zatím připravil Hotel Artemis, kde s Bautistou spolupracoval poprvé. Oba dva pánové produkují, stejně jako například hudebník Drake.

Titulní foto je ilustrační, Dave Bautista v Armádě mrtvých

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest