Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků"

Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hvězdně obsazená jednotka speciálních agentů se pokusí propašovat ze země policajta, který má nebezpečné informace.

Chystaný thriller Mile 22 obohatil své řady o nové jméno. Lauren Cohan mnozí z nás měli šanci poznat jako Maggie ve The Walking Dead. Její zatím šestiletý výskyt v seriálu ji dostal do hledáčku filmových tvůrců a celovečerní stopáž na sebe nenechala dlouho čekat.

Cohan se připojí k týmu, který v předchozích letech postupně nasbíral pár zvučných jmen. Společníky v akci jí budou mimo jiné John Malkovich a Mark Wahlberg; doplní je indonéská akční hvězda Iko Uwais (Zátah: Vykoupení), a MMA profesionálka Ronda Rousey (Rychle a zběsile 7).  Režírovat bude Peter Berg, který shodou okolností točil s Wahlbergem už čtyřikrát (Na život a na smrt, Deepwater Horizon: Moře v plamenech a Den patriotů).

Scénář vznikl pod rukama Grahama Rolanda (Hranice nemožného, Ztraceni) a Ley Carpenter a proslýchá se, že vedení doufá v celou sérii. Studioví bossové by na filmovou sérii rádi naroubovali i seriál a hru ve virtuální realitě, které jsou už nyní ve fázi výroby. Sám Wahlberg to vidí na trilogii a projekt hodnotí jako “inteligentní a dospělácký akční film”.

Tady je oficiální synopse: “Film vypráví příběh elitního amerického agenta, který se za pomoci supertajné jednotky pokouší propašovat ze země člena policejního sboru. Ten je obestřen rouškou tajemství; přenáší totiž značně citlivé informace.” Těch dvacet dva mil bude pěkně krušných a Wahlbergův frajer ze CIA bude k přesunu nucen použít všechny dostupné prostředky.

Fotky jsou ilustrační.

Zdroj: THR

Galerie: 6

Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu Mile 22: Akční thriller s elitní jednotkou "pašeráků" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest