Podfukáři 3: Pokračování našlo režiséra a je v přípravě

Podfukáři 3: Pokračování našlo režiséra a je v přípravě | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Série o zlodějích – kouzelnících i nadále nejspíš zůstane ve stejném kurzu.

O třetích Podfukářích píšeme od roku 2015. První dva díly měly jeden slabší recenze než druhý, ale byl to ten typ filmů, které jsou nabité energií a pořád se v nich něco děje. Diváci tak celkem chodili a náklady nebyly nejvyšší, takže lze hovořit o relativním úspěchu. Je tak vlastně skoro překvapením, že se na další pokračování čeká tak dlouho.

Teď byl ale konečně najatý režisér a může se začít točit. Bohužel opět bude u kormidla rutinér. První díl natočil Louis Leterrier, druhý Jon M. Chu, tentokrát byl najatý Ruben Fleischer. Jeho nejlepším příspěvkem světové kinematografii je dodnes první Zombieland. Jinak točí spotřební kusy, na které se pár dní po premiéře zapomene – viz Gangster Squad, Venom, Zombieland 2 a naposledy Uncharted.

Scénář už před dvěma a půl roky začal psát Eric Warren Singer, po tom nově úkol převzal Seth Grahame-Smith, tedy další tvůrce, který se zatím nemůže pochlubit zrovna zářnou kinematografií. Má na triku chváleného Lego Batmana, ale také Temné stíny nebo Abrahama Lincolna: Lovce upírů.

Série Podfukáři (Now You See Me) pojednává o skupině iluzionistů, kteří okrádají zkorumpované finančníky prostřednictvím komplexních loupežných plánů. To v kombinaci se sympatickým obsazením zní jako zápletka s výrazným potenciálem pro značnou zábavu. Snímkům bohužel podrážely nohy poměrně zásadní skutečnosti: Kladení důrazu na laciný efekt, pitomé zvraty a především totální pošlapání iluzionistického aspektu. Místo toho, aby si filmy daly práci se skutečně stylovými iluzemi, tak sázejí na fyzikálně zjevně nemožné kousky, vyrobené počítačovými triky.

Obsazení původních filmů bylo nabité, když v nich vystupovali Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Daniel Radliffe, Lizzy Caplan, Michael Caine, Common, Michael Kelly nebo Mélanie Laurent. Minimálně první dva jmenovaní by se měli opět vrátit, protože režisér Fleischer říká, že se těší, až s nimi bude opět spolupracovat (natočil s nimi dva díly Zombielandu).

Zatím nevíme, kdy bychom se Podfukářů 3 měli dočkat.

Foto: Předchozí díly série

Zdroj: Deadline

Podfukáři

10.06.2013 | USA, Francie
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Podfukáři 3: Pokračování našlo režiséra a je v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři 3: Pokračování našlo režiséra a je v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři 3: Pokračování našlo režiséra a je v přípravě | Fandíme filmu Podfukáři 3: Pokračování našlo režiséra a je v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest