Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer

Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu
Films Opale
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dobývání rudé planety ještě nikdy v minulosti nebylo takhle rozkošně bizarní.

Filmový festival v Torontu přinese svéráznou sci-fi Viking, která by mohla sedět fanouškům suchého humoru, který staví čistě na absurdnosti konkrétních situací, do nichž se dostávají běžní protagonisté, se všemi svými ryze lidskými vlastnostmi.

Společnost Viking Society nabírá dobrovolníky pro potřeby letu první lidské mise na Mars. Cílem je dát dohromady alternativní posádku, která zůstane na Zemi a bude se snažit věrně napodobovat veškeré chování astronautů skutečného letu. Záměrem projektu je snaha odhalit všechny problémy, na něž by posádka na Marsu mohla narazit a pokusit se jim vyvarovat. Ústředním protagonistou snímku je jeden z členů záložního týmu, středoškolský tělocvikář David, který vždycky snil o tom, že se jednou stane astronautem a učiní v životě něco skutečně významného. Posádka ve vesmíru je pod čím dál větším tlakem, a tak jsou kladeny čím dál větší nároky i na skupinu na Zemi. Začíná se ukazovat, kdo hru na vesmírné protějšky bere skutečně vážně a jak daleko jsou ochotní členové sekundárního týmu vlastně zajít.

Už samotná zápletka přímo přetéká komediálním potenciálem a zveřejněný trailer pak ukazuje spoustu konkrétních situací, které se z netradiční mise podařilo vytěžit. Až se k nám jednou snímek nějak dostane, máme se snad na co těšit. První ohlasy z festivalu v Torontu si krom humoru pochvalují také to, jak krásně je snímek natočený. V hlavních rolích vystupují Steve Laplante, Larissa Corriveau, Fabiola N. Aladin, Hamza Haq, Denis Houle, Marie Brassard a Martin-David Peters. Snímek natočil Stéphane Lafleur.

Podklady a foto: Films Opale, Toronto International Film Festival

Galerie: 8

Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu Viking: Začíná ta nejabsurdnější mise na Mars, pusťte si trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest