Robots: Přenechat vlastní randění dvojníkovi se nevyplácí

Robots: Přenechat vlastní randění dvojníkovi se nevyplácí | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Když svěříte svůj milostný život robotickému dvojníkovi, vzejdou z toho trable. Přesvědčí se o tom Shaileene Woodley a Jack Whitehall.

Sci-fi filmy v současné době většinou úzce souvisejí s akčním žánrem. Je tedy sympatické, že chystaná novinka Robots (Roboti) na to jde jinak, když míchá romanci a komedii. Snímek je adaptací povídky od Roberta Sheckleyho Robot, který vypadal jako já. Ta v češtině vyšla ve sbírce Bláznivý vesmír.

Příběh se soustředí na dva jedince, kteří se spolu pokoušejí randit, ale nemají na sebe příliš času. Charles je proutník, Elaine je zlatokopka. Oba dva se rozhodnou řešit svoje potíže s nedostatkem času skrze své robotické dvojníky. Jenže ti se do sebe zamilují a společně utečou. Elaine s Charlesem se je rozhodnou pronásledovat.

Elaine (a její robotickou dvojnici) si zahraje Shailene Woodley. Ta se proslavila romancí Hvězdy nám nepřály, získala hlavní roli ve sci-fi série Divergence a svou zatím poslední výraznou roli měla v seriálu Sedmilhářky. Charlese (a jeho robotického dvojníka) hraje Jack Whitehall. Ten vystupoval v britských komediálních seriálech jako Čerstvé maso nebo Mizerná výchova. O prázdninách jej uvidíme v dobrodružné disneyovce Expedice: Džungle.

Scénář filmu napsal Anthony Hines, letitý spolupracovních Sachy Barona Cohena, jenž spolu s ním připravoval Aliho G, Borata i Bruna. Společně s ním snímek píše a zrežíruje Casper Christensen (seriál a filmy Klaun). Natáčet se bude v srpnu v Novém Mexiku.

Foto je ilustrační (Divergence)

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest