Thor: Láska jako hrom – Pusťte si vystřiženou scénu

Thor: Láska jako hrom – Pusťte si vystřiženou scénu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Do filmu se v kinech nevešel jeden z bohů, jehož hrdinové na své cestě potkali.

Od 8. září nabídne Disney+ marvelovku Thor: Láska jako hrom (Thor: Love and Thunder). Domácí vydání doplňují nejrůznější bonusy, mezi něž patří také vystřižené scény. Ty nakonec doprovodí domácí release hned čtyři.

V jedné z nich Star-Lord (Chris Pratt) a Mantis (Pom Klementieff) přesvědčují Thora (Chris Hemsworth), aby jim pomohl s jejich misí v úvodu filmu. V dalším vystřiženém momentu se na ten předchozí navazuje. Uprostřed vřavy si Thor nonšalantně vykládá s panikařícím Star-Lordem a s Mantis. Vzápětí exploze do situace vpálí také Korga (Taika Waititi). V jedné další scéně Zeus (Russell Crowe) věnuje Thorovi speciální nástroj. A pak je tu scéna, v níž Thor, Valkyrie (Tessa Thompson) a Korg Dia teprve hledají.

Právě tahle scéna byla uveřejněna online a popravdě řečeno není nic moc. Jde o čistě komediální scénu s Dionýsem (Simon Russell Beale) a moc to nefunguje. Kdo ví, zda by s dokončenými triky byl timing scény lepší, ale v téhle formě vtípky nejsou nic moc a dává smysl, že byla pasáž z filmu vystřižena. Obecně pak platí, že jako bonus pro diváky jsou zjevně zpřístupněny pouze obdobné bezvýznamné legrácky, což je trošku škoda. Z dřívějška víme, že z filmu byly vystřiženy i zajímavější pasáže.

Foto: Marvel

Zdroj: The Direct

Galerie: 4

Thor: Láska jako hrom – Pusťte si vystřiženou scénu | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Pusťte si vystřiženou scénu | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Pusťte si vystřiženou scénu | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Pusťte si vystřiženou scénu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest